Γιώργος Καρτελιάς: Δείτε τις προετοιμασίες από τον γάμο του

Το «αχτύπητο δίδυμο» θα μας σερβίρει το πιο απολαυστικό πρωϊνό

Δείτε στο βίντεο στιγμιότυπο από την εκπομπή του Γιώργου Καρτελιά και της Ελίνας Παπίλα στον Sok Fm 104,8

Γαμπρός ντύθηκε σήμερα ο Γιώργος Καρτελιάς λίγο πριν αναλάβει με την Ελίνα Παπίλα την πρωϊνή ζώνη του Star. Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ιωάννα, με την οποία έχει αποκτήσει και ένα παιδάκι. Όπως λέει, οι δύο αδυναμίες του είναι η γυναίκα του και ο γιος του.

Ελίνα Παπίλα: Ποια είναι η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Star

Η Ελίνα Παπίλα βρέθηκε δίπλα στον Γιώργο Καρτελιά λίγο πριν εκείνος ντυθεί γαμπρός

Από αυτή την τόσο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του δε θα μπορούσε να λείψει η Ελίνα Παπίλα, η οποία ήταν εκεί από την αρχή των προετοιμασιών. Η φιλία τους άλλωστε μετράει χρόνια.

Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα θα μας μεταφέρουν τη θετική τους ενέργεια

Το αχτύπητο δίδυμο, Γιώργος και Ελίνα θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Star και θα μας γεμίσει με θετική ενέργεια.

Ποια είναι η Ελίνα Παπίλα

Μητέρα τριών παιδιών, παντρεμένη και full ερωτευμένη με τη δουλειά της είναι η Ελίνα Παπίλα, η οποία από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής του Star μαζί με τον Γιώργο Καρτελιά.

 

Ξεκίνησε να κάνει ραδιόφωνο σε ηλικία μόλις 16 ετών. Στη συνέχεια σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα, όμως δεν ασχολήθηκε ποτέ επαγγελματικά, καθώς όταν επέστρεψε στη Χαλκίδα το 2004, άρχισε η συνεργασία της με τον Sok Fm σε διάφορες εκπομπές και ζώνες. Από το 2017 είναι ραδιοφωνικό δίδυμο με τον Γιώργο.

Τη χαρακτηρίζουν το χαμόγελο της, η σχέση λατρείας με το κινητό της και η αγάπη της για τον ύπνο, που πλέον είναι… πλατωνική! Είχε ασχοληθεί για χρόνια με το cross fit και δηλώνει εξαιρετική μαγείρισσα.

 

 

Η Ελίνα είναι αισιόδοξη, πολυμαθής, ανήσυχη και πιστεύει ότι ποτέ δεν είναι αργά. Έτσι, το 2016 πήρε την απόφαση να… επιστρέψει στα θρανία, να δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις και να υλοποιήσει έναν ακόμα στόχο της, αφού πέρασε στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πτυχίο της, ελπίζοντας να έχει τελειώσει τον Σεπτέμβριο, όπου ξεκινάει για εκείνη ένας νέος, τηλεοπτικός κύκλος ζωής!

Καρτελιάς - Παπίλα: Οι πρώτες τους αναρτήσεις μετά την ανανκοίνωση του Star

Όλα όσα δε ξέρουμε για τον Γιώργο Καρτελιά

Ο Γιώργος Καρτελιάς με καταγωγή από την Εύβοια, έχει δύο μεγάλες αδυναμίες. Τη γυναίκα του και τον 6χρονο γιο του, για τον οποίο δηλώνει με χιούμορ: «τον έχω κάνει σαν τα μούτρα μου κι ας μοιάζει με τη μητέρα του».

 

 

Η ραδιοφωνική του πορεία ξεκινάει πολύ νωρίς, από τότε που ήταν μωρό. Με πατέρα ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού στην Αθήνα, ο Γιώργος μεγάλωσε ανάμεσα σε κονσόλες, δίσκους και πικ – απ, της εποχής.

Το 2003 ξεκίνησε να παρουσιάζει τη ραδιοφωνική εκπομπή Sok Fm Morning Show, μια εκπομπή που συνεχίζεται εδώ και 18 χρόνια και η οποία του έχει προσφέρει ατέλειωτες όμορφες στιγμές. Για τον Γιώργο είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να χαρίσει χαμόγελα και κέφι, σε τόσους πολλούς ανθρώπους.

 

 

Όταν έχει ελεύθερο χρόνο απολαμβάνει τις καταδύσεις, τα θαλάσσια σπορ, την καλή παρέα, μαζί φυσικά με ποιοτικό και γευστικό φαγητό!

Δηλώνει απρόβλεπτος, αυθόρμητος και χιουμορίστας. Στο παρελθόν ήταν μάλλον συγκρατημένος αλλά αυτό που τον βοήθησε να εκφράσει την εξωστρέφειά του ήταν το ραδιόφωνο και η ξεχωριστή επικοινωνία με τους ακροατές.

 

 

Μελλοντικός του στόχος είναι να δημιουργήσει, στην αγαπημένη του Χαλκίδα, έναν χώρο, όπου τα αδέσποτα σκυλιά θα μπορούν να έχουν στέγη, τροφή και αγάπη, να προφυλάσσονται από τις άσχημες καιρικές συνθήκες και κυρίως, από εκείνους που τα κακομεταχειρίζονται!

Ο Γιώργος και η Ελίνα θα είναι η καλύτερη συντροφιά που μπορούμε να έχουμε για το ξεκίνημα της μέρας. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top