Cook Beef: Βάζουν τέλος στις υπογλυκαιμίες με τρεις γλυκές συνταγές

Μοναδικές μαγειρικές ιδέες στην εκπομπή του Σαββάτου στις 18:20 στo STAR

Δείτε το trailer για το Cook Beef του Σαββάτου 17 Ιουλίου

To Σάββατο 17 Ιουλίου στις 18:20 στο Cook Beef, ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης κι ο Χρήστος Γλωσσίδης προτείνουν ωραίες συνταγές, ιδέες και tips και μας εντυπωσιάζουν με τις πιο πρωτότυπες μαγειρικές κόντρες! 

Συνταγή για σπιτικό παγωτό σοκολάτα, καραμέλα και βανίλια!

Σας πιάνουν κι εσάς υπογλυκαιμίες και κάθεστε μπροστά από το ψυγείο ψάχνοντας τι μπορείτε να φάτε και στο τέλος μένετε με την απογοήτευση; Όχι πια! Τρεις συνταγές για να έχετε γλυκό όλες τις ώρες της ημέρας και τέλος στις υπογλυκαιμίες!

Cook Beef Chefs

Το ιμάμ δεν είναι φαγητό, είναι ιστορία κι ο Νίκος την ξαναγράφει παραδοσιακά, μερακλήδικα, με ολόκληρη μελιτζάνα. Κι ενώ ξεκινάνε να φτιάχνουν μια δροσερή σαλάτα με σταφύλι, ένας αγώνας ξεκινάει! Ποιος θα βρει στόχο και πού θα τους οδηγήσει όλο αυτό;

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτό το Μιλφέιγ! Δείτε τη συνταγή!

Και μετά από τον αγώνα δρόμου, ο Σταύρος με τον Μάνο αναλαμβάνουν να αναπληρώσουν τις χαμένες θερμίδες με σαρδέλες σε αμπελόφυλλα κους κους. Έξτρα καλοκαιρινό, έξτρα νόστιμο και μας κάνει να ανυπομονούμε για τις καλοκαιρινές διακοπές. Κι όσο ο Νίκος σκέφτεται το επόμενο beef, τα top tips δίνουν για άλλη μια φορά τη λύση, που δεν ήξερες ότι έψαχνες.

Νίκος Θωμάς Μάνος Σαρρής Σάββας Ληχανίδης Σταύρος Βαρθαλίτης Χρήστος Γλωσσίδης

Το πιάτο της ζωής τους καλούνται να μαγειρέψουν ο Σταύρος κι ο Σάββας, γιατί ο κριτής σε αυτό το beef θα είναι πολύ αυστηρός και απαιτητικός. Ο απόλυτος γευσιγνώστης θα κρίνει ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής!

Φτιάξτε το πιο νόστιμο Red Velvet cake

To beef θα είναι δύσκολο και η νίκη θα κριθεί στην λεπτομέρεια. Ποιος θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τον εκλεκτό καλεσμένο και θα αναρριχηθεί στον πίνακα της βαθμολογίας;

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cook Beef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top