Ελένη Τσολάκη: Η on air δήλωση για το «Happy Day» που θα συζητηθεί

Η παρουσιάστρια θα κάνει εκπομπή στο Open

Έπειτα από αρκετό καιρό η Ελένη Τσολάκη επιστρέφει στα τηλεοπτικά πλατό για να παρουσιάσει την πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή «Καλοκαίρι #not» μέσα από τη συχνότητα του Open.

Ελένη Τσολάκη: Πήγε στο Open

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε για την επιστροφή της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elenitsolaki (@elenitsolaki)

«Τα τελευταία τρία χρόνια δεν ήταν και τα καλύτερα χρόνια για μένα σε επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι, το χρειαζόμουν ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, Χρειαζόταν να κάνω δύο βήματα πίσω για ψυχολογικούς λόγους».

Στη συνέχεια, η Ελένη Τσολάκη μίλησε για το «Happy Day» λέγοντας πως θα ήταν χαρά της να επιστρέψει στην… παλιά της παρέα.
«Εννοείται πως θα επέστρεφα στο Happy Day. Εκεί είναι σαν τον φοιτητή που φεύγει λίγο για σπουδές, αλλά πάντα θα γυρίσει στο σπίτι. Έτσι αισθάνομαι. Στο Happy Day τα παιδιά είναι οικογένειά μου. Είναι μια σχέση δοκιμασμένη και σταθερή. Είναι μία πόρτα που είναι πάντα ανοιχτή για μένα και πάντα θα ήθελα να επιστρέψω εκεί. Είναι οι φίλοι μου, είναι η παρέα μου».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top