Φραγκολιάς: «Δεν έκανα το εμβόλιο λόγω φόρτου εργασίας. Δεν είμαι αρνητής»

Διαγνώστηκε με κορωνοϊό μετά τη σύντροφό του

Μπορεί να έπαιρνε όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να προφυλαχθεί από τον κορωνοϊό, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Ο λόγος για τον Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του.

«Happy Day»: Εκτός εκπομπής ο Κώστας Φραγκολιάς – Τι είπε η Τσιμτσιλή


Να θυμίσουμε πως την περασμένη εβδομάδα απουσίαζε από την εκπομπή «Happy Day», επειδή η σύντροφός του, Δώρα Πατσιώτη νοσούσε από τον Covid -19.

Η Δώρα Πατσιώτη και ο Κώστας Φραγκολιάς σε παλαιότερη έξοδό τους

Η Δώρα Πατσιώτη και ο Κώστας Φραγκολιάς σε παλαιότερη έξοδό τους

Κώστας Φραγκολιάς: Διαγνώστηκε με κορωνοϊό η σύντροφός του

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε στον «αέρα» της εκπομπής πως ο συνεργάτης της νοσεί, αλλά μέχρι στιγμής είναι ασυμπτωματικός.

«Σήμερα κανονικά θα επέστρεφε το αγόρι, ο Κώστας Φραγκολιάς. Νομίζω, όμως, επειδή περνούσε καλά ξάπλα, σου λέει θα κολλήσω τελικά και δε θα είμαι στο Happy Day. Κάνω χιούμορ. Όντως το αγόρι προσπάθησε να μην κολλήσει, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι όταν είσαι στο ίδιο σπίτι, όσο και να διατηρείς τα μέτρα είναι δύσκολο να την γλιτώσεις. Την Κυριακή διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό μέσα από ένα rapid test που έκανε, τη Δευτέρα έκανε το μοριακό ως όφειλε και δυστυχώς για τον Κώστα, κόλλησε. Ευτυχώς, το περνά σχετικά ασυμπτωματικός», είπε η παρουσιάστρια.

 

«Δεν έκανα το εμβόλιο λόγω φόρτου εργασίας. Δεν είμαι αρνητής»

Λίγη ώρα αργότερα, ο Κώστας Φραγκολιάς εμφανίστηκε μέσω Skype στην πρωινή εκπομπή μιλώντας για τα συμπτώματα που έχει, αλλά και τον λογο που δεν έχει ακόμα εμβολιαστεί.

«Την πατήσαμε. Έχω υποψίες πως κόλλησα. Αν δεν έγινε από την τουαλέτα, ίσως κόλλησα από τα ακουστικά που είναι της Δώρας και δεν πρόλαβα να τα καθαρίσω. Μπήκαμε στην καραντίνα. Είχαμε χωρίσει το σπίτι. Τα δικά μου τεστ αρνητικά.  Από το Σάββατο είχε πόνους στους μυς αλλά λέω είναι από το καθισιό. Την Κυριακή το βράδυ έκανα self rest ήταν αρνητικό και σε λίγα λεπτά φάνηκε θετικό. Και το μοριακό ήταν μετά θετικό. Δεν έχω άλλα συμπτώματα, μόνο πόνο στους μυς. Η Δώρα τώρα μπορεί να βγει έξω. Μπορούμε να είμαστε μαζί πλέον. Δεν έκανα το εμβόλιο λόγω φόρτου εργασίας. Το αμελούσαμε δεν είμαι αρνητής. Τώρα μας είπαν μετά από 8 μήνες να κάνουμε το εμβόλιο», ανέφερε ο ίδιος, ενώ οι συνεργάτες του τού ευχήθηκαν καλή ανάρρωση.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Happy Day»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top