«Happy Day»: Εκτός εκπομπής ο Κώστας Φραγκολιάς – Τι είπε η Τσιμτσιλή

Τι συνέβη στον συνεργάτη της παρουσιάστριας;

Με μία απουσία ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή «Happy Day». Ο Κώστας Φραγκολιάς δε βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής αφού όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Έχει ήδη υποβληθεί σε μοριακό τεστ ανίχνευσης του ιού, τα αποτελέσματα του οποίου είναι αρνητικά, αλλά παραμένει στο  σπίτι του για προληπτικούς λόγους.

Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Κώστα Φραγκολιά

Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Κώστα Φραγκολιά

«Θέλω να σας πω ότι ο Κώστας Φραγκολιάς δε θα είναι σήμερα μαζί μας, όπως και κάποιες από τις επόμενες ημέρες, γιατί, όπως ξέρετε και σας έχουμε αποδείξει, τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας. Ο Κώστας Φραγκολιάς ήρθε σε άμεση επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Χθες το βράδυ ενημερώθηκε και ο ίδιος για το θετικό τεστ του ανθρώπου από το περιβάλλον του. Πήγε και ο ίδιος και έκανε μοριακό τεστ και ευτυχώς είναι αρνητικός.

Τσιμτσιλή: Η απάντησή της στις φήμες που θέλουν το Happy Day να αλλάζει ώρα

Και λέω ευτυχώς και για εκείνον και για εμάς που χθες ήρθαμε σε επαφή και για τη διάρκεια της εκπομπής χωρίς μάσκες. Σας έχουμε πει πολλές φορές, ότι όταν τελειώνει η εκπομπή, είμαστε όλοι με τις μάσκες μας και είμαστε όλοι προστατευμένοι. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένει στο σπίτι, αν θα έχει κάποια συμπτώματα, και τις επόμενες ημέρες θα είναι μαζί μας», εξήγησε στον «αέρα» της εκπομπής η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Happy Day»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top