Η Καινούργιου στηρίζει Τσιμτσιλή: «Μην πέφτετε να τους φάτε τους ανθρώπους»

Η απόφαση της παρουσιάστριας να μην συμμετέχει στο Συνέδριο Γονιμότητας

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της, «Ευτυχείτε», ότι είχε δεχθεί και η ίδια πρόταση να συμμετέχει στο «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας», αλλά την απέρριψε.

H Kατερίνα Καινούργιου ξεσπά για το βίντεο του Συνεδρίου Γονιμότητας

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο σποτ που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και σε όλους εκείνους που δέθηκαν «επιθέσεις» επειδή αποφάσισαν να συμμετέχουν σε αυτό.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το σποτ που έμοιαζε να στέλνει μήνυμα ότι είναι λανθασμένο μία γυναίκα να ασχολείται με την καριέρα της και να μην κάνει παιδιά, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέσυρε την αιγίδα της και το συνέδριο αναβλήθηκε επ’ αόριστον.

Δείτε το πολυσυζητημένο σποτ:

«Τι έχω κάνει λάθος; Απολύτως τίποτα δεν έχεις κάνει λάθος. Ο λόγος που και εγώ αρνήθηκα να συμμετέχω, επειδή με προσέγγισαν και μου είπαν να απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις, είναι ότι τους ζήτησα να έχω πλήρη ενημέρωση για το τι θα είναι αυτό.

Ψυλλιάστηκα ότι κάτι δεν πάει καλά. Είμαι μια γυναίκα 36 ετών που θέλω να αποκτήσω παιδιά και να κάνω οικογένεια, αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει εν τέλει. Πότε θα γίνει και αν αυτό θα μου το υποδείξει η κοινωνία ή ο ίδιος μου ο εαυτός. Προσωπικά επειδή δεν μου αρέσει να κουνώ το δάχτυλο σε κανέναν σέβομαι τις επιλογές του καθενός. Έχω φίλες και φίλες της μητέρας μου που από επιλογή δεν ήθελαν παιδιά. Είναι δικαίωμά τους και τους εκτιμώ απεριόριστα.

Αρνήθηκα εξ’ αρχής λοιπόν. Δεν κατηγορώ κανέναν όμως από όσους είπαν “ναι” γιατί έτσι όπως μας το παρουσίαζαν φαινόταν σαν κάτι πολύ καλό. Συμφωνώ και με την Καίτη Γαρμπή και με όλους όσους έγιναν έξαλλοι βλέποντας το όνομά τους να παίζει σε ένα τέτοιο απαράδεκτο σποτ», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας που εξήγησε γιατί συμμετείχε, αλλά και την αντίδρασή του όταν είδε με τη σύζυγό του το σποτ. Φυσικά, όπως είπε, απέσυραν αμέσως τη συμμετοχή τους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Συνέδριο: «Φτάνουμε στο όριο της ανθρωποφαγίας»

Η Κατερίνα Καινούργιου στηρίζει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Κατερίνα Καινούργιου στηρίζει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Επειδή διάβαζα και το πρωί την επίθεση που έγινε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή που ήταν να παρευρεθεί στο συνέδριο και είδα στο διάλειμμα το ξέσπασμά της.  Δεν καταλαβαίνω αυτή την ανθρωποφαγία που γίνεται στα social media. Η κοπέλα έλεγε ότι δε γνώριζε τι ήταν και απέσυρε τη συμμετοχή της. Μην πέφτετε να τους φάτε τους ανθρώπους», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top