MasterChef Τελικός - Τζιοβάνι: «Η Μαργαρίτα τον Αύγουστο θα έρθει στη Ρόδο»

Ο Ιταλός σεφ μίλησε στην κάμερα του Star.gr για τη νίκη της καλής του φίλης

Πρώτη Ελληνίδα MasterChef αναδείχθηκε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη το βράδυ της Τετάρτης 9 Ιουνίου 2021 στον μεγάλο τελικό του πέμπτου κύκλου του διαγωνισμού μαγειρικής.

MasterChef Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαΐδη!

Εκεί ήταν όλοι οι παίκτες για να παρακολουθήσουν Live την ανακοίνωση του νικητή. Ανάμεσά τους και ο Τζιοβάνι, ο οποίος ήταν και από τους καλύτερους φίλους της Μαργαρίτας μέσα στον διαγωνισμό.

Το MasterChef 6 είναι γεγονός! Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής

Ο Ιταλός σεφ μίλησε στην κάμερα του Star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη για τη νίκη της καλής του φίλης: «Τη νίκη της Μαργαρίτας την περιμέναμε από την αρχή! Το έχουμε πει πολλές φορές! Το ένιωσα κι εγώ! Η Μαργαρίτα έχει κάτι που κανένας δεν έχει εδώ! Το χάρισμα που έχει είναι στον χαρακτήρα της πρώτα από όλα. Μαγειρικά έχει ένα ταλέντο που δεν είναι εύκολο να το βρεις!» είπε ο Τζιοβάνι. 

MasterChef Τελικός-Σύντροφος Μαργαρίτας: «Μας έχει τρελάνει το κορίτσι μου»

«Μέσα στις πρώτες μέρες του Αυγούστου θα την έχουμε στη Ρόδο» πρόσθεσε με ενθουσιασμό και η Μαργαρίτα είπε ότι το σχεδίαζαν πολλούς μήνες πριν αυτό!

Ο Τζιοβάνι μίλησε και για τα επαγγελματικά του σχέδια: «Εγώ το καλοκαίρι θα είμαι κάτω στη Ρόδο, στο εστιατόριο και θα δουλεύω!». 

MasterChef 5 Τελικός Τζιοβάνι Μαργαρίτα


Κάμερα - μοντάζ: Amber Doku

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top