MasterChef Τελικός:Οι πρώτες δηλώσεις των κριτών για τη νίκη της Μαργαρίτας

Κουτσόπουλος - Κοντιζάς - Ιωαννίδης μίλησαν «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Μετά από 92 επεισόδια και εκατοντάδες συνταγές, το MasterChef 5 έφτασε στο τέλος του με μεγάλη νικήτρια τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, την πρώτη Ελληνίδα MasterChef!

MasterChef Τελικός - Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Δεν το πιστεύω… Ζω ένα όνειρο!»

Οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μετά το τέλος της μεγάλης βραδιάς μίλησαν ενθουσιασμένοι στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Η Μαργαρίτα και ο Διονύσης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

MasterChef Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαΐδη!

«Πάντα περνάμε καλά πίσω από τις κάμερες! Οι φιναλίστ αλλά και όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Οι μάχες του Διονύση και της Μαργαρίτας κρίθηκαν στήθος με στήθος. Κανείς δεν ήξερε, όλα κρινόντουσαν στη λεπτομέρεια. Και τα δυο παιδιά πάλεψαν και είναι εξαιρετικοί μάγειρες» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Για την πρώτη Ελληνίδα MasterChef σχολίασε: «Και στα προηγούμενα MasterChef λέγαμε να δούμε κάποια γυναίκα να κερδίζει, φέτος όμως το πήρε η Μαργαρίτα!».

Πάνος Ιωαννίδης τελικός MasterChef 5

Πάνος Ιωαννίδης

«O λόγος που κάνουμε στον τελικό πέντε δοκιμασίες και ο λόγος που έχουμε καλεσμένους είναι για να ξεχωρίσει στη λεπτομέρεια ο νικητής. Από τους πέντε τελευταίους φιναλίστ και μετά όλα τα παιδιά αξίζουν. Στις τελευταίες θέσεις είναι όλοι πολύ ικανοί. Η Μαργαρίτα φέτος είχε αυτό το άγγιγμα. Νομίζω ότι το νιώσαμε σχετικά νωρίς. Η Μαργαρίτα ήταν ένα βουνό πάνω στο οποίο έπεσε ο δεύτερος φιναλίστ, ο Διονύσης. Παρόλα αυτά να πω ότι τα πήγε πολύ καλά, άντεξε. Εντάξει το δέκα στο τέλος ήταν δύσκολο» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.  

Το MasterChef 6 είναι γεγονός! Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής
 

Κοντιζάς τελικός masterchef 5

Σωτήρης Κοντιζάς 

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε για τον φετινό τελικό, τη νίκη της Μαργαρίτας και φυσικά έκανε χιούμορ με τον καλό του φίλο, Σωτήρη Κοντιζά!

Κουτσόπουλος - Κοντιζάς

MasterChef Τελικός: Οι κριτές χορεύουν Michael Jackson λίγο πριν το live

«Ήταν αμφίρροπος, ήτανε όμορφος, είχε αγωνία, είχε πάρα πολλές δοκιμασίες, είχε εξαιρετικούς καλεσμένους, δεν έλειπε τίποτα νομίζω! Και με τη σειρά μας κι εμείς να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που τόσα χρόνια μας κάνουν παρέα. Φέτος τα ζητούμενα ήταν διαφορετικά, το επίπεδο ήταν πιο υψηλό και οι πέντε δοκιμασίες του τελικού ήταν υπεραπαιτητικές! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! Συγχαρητήρια στη Μαργαρίτα, που είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef και έκανε και το double γιατί πήρε και το silver award, όπως είχε κάνει και ο Μανώλης. Σημαντικό είναι κάθε χρόνο να κερδίζει ο καλύτερος! Θέλαμε κάποια στιγμή να το πάρει και μία γυναίκα για τα στατιστικά. Η Μαργαρίτα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό. Είναι ένα μαγειρικό ταλέντο!», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Κουτσόπουλος τελικός MasterChef 5 

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top