MasterChef 5 Τελικός – Παύλος: «Έμαθα να ανταπεξέρχομαι στα δύσκολα!»

Ο Παύλος μίλησε για τη νίκη της Μαργαρίτας στο Star.gr

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό και πέντε μαγειρικές «μονομαχίες», η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κέρδισε τον Διονύση Σαρακίνη με βαθμολογία 38/50 έναντι 36/50 και έγινε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

MasterChef Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαΐδη!

Πολλοί διαγωνιζόμενοι πήγαν στη βραδιά του μεγάλου τελικού για να παρακολουθήσουν live την ανακοίνωση του νικητή.

Ο Παύλος μίλησε στην κάμερα του Star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη για τη μεγάλη νίκη της καλής του φίλης Μαργαρίτας και για την εμπειρία του στον διαγωνισμό!

MasterChef Τελικός - Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Δεν το πιστεύω… Ζω ένα όνειρο!»

«Χαίρομαι πάρα πολύ για τη Μαργαρίτα, εγώ της τα έλεγα από την αρχή. Της έλεγα να πιστεύει στο ταλέντο της και χαίρομαι που τα κατάφερε! Οπότε καλοφάγοτα, να τα φάμε στον γάμο και όλα καλά! Νομίζω ήταν καιρός να βγει και μία Ελληνίδα MasterChef. Εντάξει και η Μαργαρίτα άξιζε όχι μόνο επειδή είναι γυναίκα, αλλά και επειδή έχει αυτό το απίστευτο μαγειρικό ταλέντο! Η Μαργαρίτα είναι σαν τον Ραταούι. Έχει δηλαδή 20 υλικά μπροστά της, μπορεί να μην τα ξέρει, θα τα ανοίξει, θα τα μυρίσει, θα τα ρίξει όλα σε μία κατσαρόλα και το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό!».

MasterChef 5 Τελικός – Μαρίνα: «Για κάποια πράγματα έχω μετανιώσει πολύ»



Παύλος τελικός MasterChef 5

Όσο για τα δικά του σχέδια μετά τον διαγωνισμό: «Προς το παρόν θα κάνω διακοπές! Αυτό που μου είχε λείψει περισσότερο ήταν το σπίτι μου. Εγώ γενικά δεν είμαι πολύ κοινωνικό άτομο. Είμαι λίγο σπιτόγατος. Το MasterChef πέραν από τις μαγειρικές γνώσεις, μου έμαθε πόσο ικανός είμαι να ανταπεξέλθω σε δύσκολες καταστάσεις και πόσο γρήγορα μπορώ να σκεφτώ πράγματα! Εάν με ρωτούσες πριν από μία εβδομάδα θα σου έλεγα ότι δεν θα το ξαναέκανα. Τώρα σου λέω ότι θα το ξαναέκανα!».

 

Κάμερα - μοντάζ: Amber Doku

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top