MasterChef τελικός: Η μεγάλη βραδιά έφτασε!

Αντίστροφη μέτρηση για τη Μαργαρίτα και τον Διονύση

Βραδιά τελικού για το MasterChef 5 και οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται με επίσημο ένδυμα τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη και τους ανακοινώνουν την τελευταία μαγειρική δοκιμασία, που θα αντιμετωπίσουν για να ολοκληρωθεί η τελική αξιολόγησή τους.

MasterChef τελικός: Έτσι θα αναδειχτεί ο νικητής - Βήμα βήμα η διαδικασία

Το MasterChef 6 είναι γεγονός! Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής

Έχοντας φτάσει πλέον μια ανάσα από το φινάλε αυτού του συναρπαστικού μαγειρικού ταξιδιού, οι δύο μάγειρες αναμένουν με αγωνία την αποκάλυψη των πιάτων αντιγραφής ενός από τους κορυφαίους chef της Μεγάλης Βρετανίας, του Jason Atherton.

Τα απαιτητικά πιάτα του μαγειρικού αυτού θρύλου, που καλούνται οι δύο φιναλίστ να αντιγράψουν, μαρτυρούν τη σημαντικότητα του σημείου, που έχουν φτάσει στον διαγωνισμό. Πλέον τίποτα δεν χωράει ως δικαιολογία και η ικανότητα θα θριαμβεύσει. Αυτοσυγκέντρωση, ηρεμία, καθαρό πνεύμα και αγάπη για ό,τι κάνουν, είναι τα κύρια υλικά για να κατακτήσουν την κορυφή!

Η στιγμή, που όλοι περιμένουν μήνες τώρα, έχει πλέον φτάσει!

Μαργαρίτα ή Διονύσης; Ένας από τους δύο θα κερδίσει τον τίτλο του MasterChef 5 και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Μαργαρίτα ή Διονύσης; Ένας από τους δύο θα κερδίσει τον τίτλο του MasterChef 5 και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Λίγο μετά τις 23:30, σε ζωντανή μετάδοση, η κορυφαία στιγμή του MasterChef 5, η ανακοίνωση του νικητή ή της νικήτριας από το γνώριμο και αγαπημένο πλατό του διαγωνισμού!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top