Traction: O Σωτήρης Κοντιζάς δείχνει το ταλέντο του και στο παρκάρισμα

Συντονιστείτε στις 14:10 στο Star

Στο υπέροχο, ακριτικό Καστελόριζο μεταφέρεται η ομάδα του Traction, ώστε το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν, να είναι γεμάτο από τα χρώματα και τη μοναδική ατμόσφαιρα του ελληνικού καλοκαιριού.

Traction: Ο Μάνος και ο Κώστας Στεφανής υποδέχτηκαν τη Χριστίνα Βραχάλη

Μάνος και Κώστας Στεφανής 

Με φόντο μια γωνιά της Ελλάδας μικροσκοπική αλλά με συγκλονιστική φυσική ομορφιά και αυθεντική γραφικότητα, ο Μάνος Στεφανής και ο Θωμάς Ευθυμίου, παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο, απολύτως ταιριαστό στο περιβάλλον του Καστελόριζου: τη Mercedes EQA, το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο compact SUV της γερμανικής εταιρείας. Υπερσύγχρονη, πολιτισμένη, αθόρυβη, η EQA είναι ιδανική για εξερευνήσεις και αποδράσεις στη φύση.

Μάνος Στεφανής, Κώστας Στεφανής και Σωτήρης Κοντιζάς

Ως ηλεκτρική, η Mercedes EQA εκπέμπει μηδενικούς ρύπους στην ατμόσφαιρα, ενώ η αυτονομία της φτάνει έως και τα 426 χιλιόμετρα. Και, αν υπάρχει δυνατότητα ταχυφόρτισης, η EQA μπορεί να γεμίσει τις μπαταρίες της μέσα σε μόλις 30 λεπτά. Όσο διάστημα, δηλαδή, χρειάστηκε ο Θανάσης Χούντρας στο Καστελόριζο για να γυρίσει δυο-τρεις φορές απ' άκρη σε άκρη το νησί, με το ολοκαίνουργιο Piaggio Beverly 400. Με νέο κινητήρα, που αποδίδει 35 ίππους, το δημοφιλέστατο ιταλικό σκούτερ αποδεικνύει ότι είναι ο ιδανικός σύντροφος, ακόμη και στην εκδρομή. Κάπως έτσι, οδηγώντας οχήματα με 4 και 2 τροχούς, ο Κώστας Στεφανής και οι συνεργάτες του αποχαιρετούν τους φίλους του Traction για τη τηλεοπτική σεζόν.

Μάνος Στεφανής, Κώστας Στεφανής και Σωτήρης Κοντιζάς 

2020-2021. Με τις καλύτερες ευχές για ένα χαρούμενο και ασφαλές καλοκαίρι!

Μάνος και Κώστας Στεφανής 

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

➢ HYUNDAI BAYON: Από τα... μετόπισθεν και ενώ η υπόλοιπη ομάδα βρίσκεται στο Καστελόριζο, η Ινώ Στεφανή και ο Βασίλης Τσακίρογλου, παρουσιάζουν το νέο crossover της Hyundai. Το εξαιρετικά ενδιαφέρον Bayon στοχεύει στην ανταγωνιστική κατηγορία των μικρών SUV και πρωτοπορεί με την πληθώρα και την ποικιλία των συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, με τα οποία είναι εξοπλισμένο.

➢ Traction Parking Challenge - ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΝΤΙΖΑΣ, Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ: Θριαμβευτής στον μεγάλο, ετήσιο διαγωνισμό ικανοτήτων στο παρκάρισμα «Traction Parking Challenge» είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος, εκτός από μετρ της μαγειρικής τέχνης και λατρεμένος κριτής του MasterChef, αποδεικνύεται εξίσου επιδέξιος στο τιμόνι όσο και στην κουζίνα. Του αξίζει απόλυτα το βαρύτιμο τρόπαιο, που του απονέμεται από το Traction.

➢ Backstage Traction: «Μαργαριτάρια», σαρδάμ, γκάφες και κάθε είδους παραλειπόμενο από τα γυρίσματα της εκπομπής. Σκηνές… απείρου κάλλους, για τις οποίες όλοι οι συνεργάτες του Traction είμαστε υπερήφανοι, που... κόπηκαν από το μοντάζ της εκπομπής!

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής

Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής

Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή

Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς

Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας

Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

https://www.star.gr/tv/shows/traction/

#tractiongr

traction.gr

 Insta: https://www.instagram.com/traction.gr

Twitter: https://twitter.com/tractiongr

Δείτε τα επεισόδια του Traction 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top