Traction: Ο Μάνος και ο Κώστας Στεφανής υποδέχτηκαν τη Χριστίνα Βραχάλη

Συντονιστείτε κάθε Κυριακή στις 14:10 στο Star

Καλεσμένη στο Traction της Κυριακής ήταν η Χριστίνα Βραχάλη η οποία ένιωσε έντονες συγκινήσεις τόσο πίσω από το τιμόνι, όσο και στη θέση του συνοδηγού.

Traction – Ζενεβιέβ: Είμαστε σε μια πολύ δημιουργική φάση στο GNTM

Η αθλητικογράφος που έχει σπορτίφ ανησυχίες γύρω από την οδήγηση ενώ δήλωσε πως δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική ως χαρακτήρας αλλά στο παρκάρισμα θα ήθελε να κερδίσει.

Tα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής 

➢ BMW ΑLPINA D3 S: Τιμώντας τη μεγάλη παράδοση των μοναδικών δημιουργιών της, η Alpina συνεργάζεται επίσημα με την BMW για την παραγωγή ενός πραγματικά ξεχωριστού αυτοκινήτου. Με τις περιποιήσεις της Alpina, η συγκεκριμένη BMW αποκτά την εντυπωσιακή δύναμη των 355 ίππων και μια σειρά από εξαρτήματα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, χάρη στα οποία ανεβάζει επιδόσεις και φροντίζει να το δείχνει, μέσα και έξω.
➢ CITRÖEN C5 AIRCROSS: Έχοντας επιλέξει το πλέον ευρύχωρο και άνετο SUV στη γκάμα της Citröen, ο Θωμάς Ευθυμίου και ο Μάνος Στεφανής, ετοιμάζονται για διακοπές και έχουν ήδη επιβιβαστεί στο καράβι για Κυκλάδες, ενώ κάποιοι άλλοι συνεργάτες του Traction παραμένουν στις επάλξεις, για την παρουσίαση του C5 Aircross. Ως ναυαρχίδα των SUV της γαλλικής εταιρείας, γοητεύει με την ολοκληρωμένη φιλοξενία, που παρέχει σε οδηγό και επιβάτες, αλλά και με το πλήθος των εκδόσεών του, εξοπλισμένο με κινητήρες βενζίνης, ντίζελ ή ακόμη και ως υβριδικό.
➢ ΥAMAHA TRACER 9 GT: Τη μοτοσικλέτα, που όρισε από την αρχή τα κριτήρια του τι σημαίνει sport-touring, παρουσιάζει ο Θανάσης Χούντρας. Προικισμένη με δύναμη, ευχρηστία στην καθημερινότητα αλλά και άνεση για ατελείωτα ταξίδια, με ημι-ενεργητική ανάρτηση και μια σειρά από σύγχρονα συστήματα, που διεγείρουν τις αισθήσεις του αναβάτη, η Tracer 9 πλησιάζει στο «άριστα», τόσο ως sport όσο και ως touring.
➢ AVIS LEASING: Μια εναλλακτική σχέση του οδηγού με το αυτοκίνητό του αποτελεί η επιλογή του leasing. Η εγγύηση μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο, της AVIS, αποτελεί επιπλέον κίνητρο για να διερευνήσει κάποιος τις δυνατότητες που προσφέρει το leasing. Μιας λύσης ευέλικτης και σύγχρονης, η οποία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τον τελευταίο καιρό παγκοσμίως, όπως και στην Ελλάδα πλέον.
Μη χάνετε το Traction κάθε Κυριακή στις 14.10 στο Star!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Traction

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top