MasterChef 5: Ποιον επέλεξε για αντίπαλό της η Μαργαρίτα;

Είχε το πλεονέκτημα η μαγείρισσα από τη Μυτιλήνη

Μετά από τις συνεχείς δοκιμασίες δύο ημερών, θα προκύψει και ο πρώτος φιναλίστ του τελικού του MasterChef 5 ανάμεσα στην τετράδα των Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Διονύση Σαρακίνη και Αλέξανδρου Συνοδινού.

MasterChef 5: Δείτε τους παίκτες που διεκδικούν μια θέση στον τελικό

MasterChef 5 Μαργαρίτα Μαρίνα Διονύσης Αλέξανδρος

Όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στις μαγειρικές αυτές μονομαχίες το ζητούμενο είναι τεστ δημιουργικότητας με κοινά υλικά.

Διονύσης για πιάτο Μαρίνας: «Μα, cupckakes; Παύλο γύρνα πίσω!»

Ο κάθε παίκτης του ζευγαριού έπρεπε να διαλέξει έξι υλικά εναλλάξ με τον άλλον, έτσι ώστε ο κάθε παίκτης να έχει συνολικά 12 υλικά στον πάγκο του. Οι τέσσερις «μονομάχοι» είχαν στη διάθεσή τους 60 λεπτά.

Αλέξανδρος Συνοδινός

Έχοντας το πλεονέκτημα να διαλέξει τον αντίπαλό της, η Μαργαρίτα επέλεξε τον Αλέξανδρο, αφού τον θεωρεί τον μεγαλύτερό της αντίπαλο στο παιχνίδι. Έτσι, το επόμενο ζευγάρι είναι αυτό της Μαρίνας και του Διονύση.

MasterChef 5: Πώς θα μονομαχήσουν οι παίκτες για να περάσουν τελικό

MasterChef 5 Μαρίνα Διονύσης

«Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω πράξη και τα δικά μου θέλω και του Ιωάννη να την πετάξω από το παιχνίδι», δήλωσε ο Διονύσης.

«Θεμιτός ανταγωνισμός θα είναι. Νομίζω ότι χάρη σε αυτόν τον ανταγωνισμό που είχαμε εξ αρχής ανεβαίναμε σκαλί σκαλί κι ο ένας κι ό άλλος. Με πούσαρε στα όρια μου ορισμένες φορές. Πάμε να τα δώσουμε όλα», είπε ο Αλέξανδρος για τη μαγειρική μονομαχία με τη Μαργαρίτα.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top