Eurovision 2021: Στα χνάρια του Fuego η Κύπρος με το El Diablo

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Έλενα Τσαγκρινού - Αποκλειστικά πλάνα των «Κου Κου»

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε η «Φωλιά των Κου Κου»

Τις εντυπώσεις για τα καλά έκλεψε στη σκηνή της Γιουροβίζιον 2021 η Έλενα Τσαγκρινού, στην τελική της πρόβα για τον πρώτο ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού

Eurovision 2021: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός με τη συμμετοχή της Κύπρου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ισίδωρου Φίκαρη στη «Φωλιά των Κου Κου», η εκρηκτική Ελληνίδα τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Κύπρο με το El Diablo, ενθουσίασε ήδη τις κριτικές επιτροπές της Γιουροβίζιον που έχουν δώσει κατά το ήμισυ τις βαθμολογίες τους.

Έλενα Τσαγκρινού Κατερίνα Καραβάτου

«Χθες πραγματοποιήθηκαν οι δύο γενικές πρόβες πριν τον σημερινό ζωντανό ημιτελικό με την Κύπρο να ανεβαίνει στα στοιχήματα. Έγινε ο χαμός χθες. Αποθεώθηκε η Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo. Ο κόσμος χειροκρότησε πάρα πολύ στο press room. Αποθεώθηκε πάρα πολύ... Μάλιστα, πριν από τις δύο γενικές πρόβες, ήταν πέμπτη στα στοιχήματα του μεγάλου τελικού και μόλις αυτές ολοκληρώθηκαν εκτοξεύτηκε στην τέταρτη θέση του μεγάλου τελικού η Κύπρος με το El Diablo. Χαράζει πορεία Ελένης Φουρέιρα το 2018, βήμα βήμα αυτά που έγιναν με το Fuego», είπε ζωντανά από το Ρότερνταμ ο ρεπόρτερ.

Eurovision 2021: Πρώτη η Κύπρος στη βαθμολογία των δημοσιογράφων

Δείτε τα τελευταία στοιχήματα για τη συμμετοχή της Κύπρου στη Γιουροβίζιον

Eurovision 2021- Κύπρος: Ο τραυματισμός, τα εγκαύματα & το viral χορευτικό

Στα αποκλειστικά πλάνα της εκπομπής είδαμε την εμφάνιση της Έλενας στη σκηνή της Γιουροβίζιον, μόλις λίγες ώρες πριν τον αποψινό πρώτο ημιτελικό.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top