Eurovision 2021: Πρώτη η Κύπρος στη βαθμολογία των δημοσιογράφων

Ενθουσίασε η Έλενα Τσαγκρινού στη δεύτερη πρόβα του «El Diablo»

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον Α’ Ημιτελικό της Eurovision που θα διεξαχθεί στις 18 Μάϊου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Eurovision 2021 -Τσαγκρινού: Εντυπωσίασε στην πρώτη πρόβα με το «El Diablo»

Εκεί θα δούμε και την Έλενα Τσαγκρινού, η οποία θα εμφανιστεί στην 8η θέση και φυσικά το μόνο που θέλει είναι το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στις 22 Μαϊου. Θυμίζουμε πως η Ελλάδα με το «Last Dance» και  τη Στεφανία Λυμπερακάκη θα εμφανιστεί στον Β’ Ημιτελικό, την Πέμπτη 20 Μαΐου, στην 4η θέση.

Τσαγκρινού: Η συμβουλή του μπαμπά της πριν φύγει για τη Eurovision 2021

Το μεσημέρι της Τετάρτης (12/05) πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πρόβα της Κύπρου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τεχνικά προβλήματα που σημειώθηκαν στην πρώτη πρόβα πριν από λίγες ημέρες.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του «Ahoy Arena» και ενθουσίασε όσους ήταν εκεί και παρακολούθησαν την πρόβα της.

Όπως είπε και η Ελισάβετ Κυρίτση στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» υπήρξαν και κάποιες διαφορές από την πρώτη πρόβα. Αρχικά βλέπουμε την Έλενα ξαπλωμένη στο πάτωμα και να τραγουδά το «El Diablo».

Eurovision 2021: Εκρηκτική επί σκηνής η Έλενα Τσαγκρινού

Eurovision 2021: Εκρηκτική επί σκηνής η Έλενα Τσαγκρινού

Στη συνέχεια, σηκώνεται η led οθόνη και αποκαλύπτεται η λέξη «El Diablo»  ανάβουν οι περιβόητες φλόγες και η τραγουδίστρια ενώνεται με τις χορεύτριες και λικνίζονται στους ρυθμούς του τραγουδιού.

Φαβορί του Α΄ημιτελικού της Eurovision είναι η Κύπρος

Αδιαφιλονίκητο φαβορί του Α’ ημιτελικού της Eurovision είναι η Κύπρος, καθώς η Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» έχουν κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη τους κιόλας πρόβα στο stage.

 Μάλιστα, στην ψηφοφορία των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, που βλέπουν ολόκληρες τις πρόβες από το press room, τερμάτισε πρώτη, ενώ τα γραφεία στοιχημάτων της δίνουν τη δεύτερη θέση στον ημιτελικό και την έκτη στον τελικό!

Eurovision 2021: Άνοδος για Ελλάδα και Κύπρο στα στοιχήματα!

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Κύπρος έχει ανοδική πορεία στα στοιχήματα. Μετά και τη δεύτερη πρόβα τα στοιχήματα προβλέπουν άνετη πρόκριση στον τελικό.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top