Eurovision 2021- Κύπρος: Ο τραυματισμός, τα εγκαύματα & το viral χορευτικό

Η χορογράφος της Κύπρου Chali Jennings μίλησε «Στη φωλιά των Κου Κου»

Η Έλενα Τσαγκρινού προετοιμάζεται για την on stage εμφάνισή της στη Εurovision και όπως είναι φυσικό οι εντατικές πρόβες της με τη Chali Jennings να συνεχίζονται!

Eurovision 2021 -Τσαγκρινού: Εντυπωσίασε στην πρώτη πρόβα με το «El Diablo»

Η χορογράφος μετά την πρώτη πρόβα της Κυπριακής αποστολής στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Είμαι η Chali, είμαι εδώ μαζί με την Έλενα εκπροσωπώντας την Κύπρο με ένα υπέροχο όπως είναι το «El Diablo»».

Τσαγκρινού: Η συμβουλή του μπαμπά της πριν φύγει για τη Eurovision 2021

Eurovision 2021: Άνοδος για Ελλάδα και Κύπρο στα στοιχήματα!

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο ατύχημα που είχε μία από τις τέσσερις χορεύτριες  κατά τη διάρκεια της πρώτης πρόβας: «Δεν τραυματίστηκε, πιο πολύ μας τρόμαξε όλους και πιο πολύ την Έλενα επειδή είναι συνέχεια μαζί. Έχουμε γίνει οικογένεια γιατι δουλεύουμε όλοι μαζί από τον Ιανουάριο. Ήταν μια στιγμή φόβου, αλλά όλοι είμαστε εντάξει. Κανείς δεν πήγε στο νοσοκομείο, δεν υπήρξε αίμα.»

Η εντυπωσιακή γέφυρα της Έλενας Τσαγκρινού

Η εντυπωσιακή γέφυρα της Έλενας Τσαγκρινού

Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει και η γέφυρα που κάνει η Έλενα Τσαγκρινού πάνω στη σκηνή, αφού αυτή η κίνηση έχει γίνει viral. «Εγώ και η Έλενα δοκιμάσαμε διάφορα πράγματα τους περασμένους 6 μήνες. Δοκιμάσαμε ανοίγματα, ρόδες, όλα αυτά τα διαφορετικά στοιχεία που μπορούμε να βάλουμε για να κάνουμε μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Η Έλενα είναι ένα δυνατό και ευλύγιστο κορίτσι. Αυτό που το κάνει δύσκολο είναι το γεγονός ότι τραγουδάει σε αυτή τη στάση και είναι άψογη. Είμαι υπερήφανη για εκείνη.»


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top