Πάνια σε Σκορδά-Λιάγκα: «Αγαπιέστε ή το κάνετε για τη δουλειά;»

Η παρουσιάστρια με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια τους άφησε όλους άφωνους

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, η Αννίτα Πάνια βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης καλεσμένη στο πλατό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Φυσικά η αφοπλιστική της ειλικρίνεια τους άφησε όλους άφωνους!

«Γιατί δίνω σήμερα συνέντευξη; Θα σας πω την αλήθεια. Σήμερα δίνω γιατί έρχομαι σε ένα πρωινό πρόγραμμα που βεβαίως μου είστε συμπαθείς και οι δύο, σέβομαι και τα χρόνια που δουλεύετε και γιατί αυτό το πρόγραμμα έχει αρχισυντάκτρια ένα αγαπημένο μου πρόσωπο που είναι η Χρύσα Ζορκάδη», είπε η Αννίτα Πάνια.

Αννίτα Πάνια σε Φαίη Σκορδά: «Δε θα ερχόμουν αν με έπαιρνες εσύ»

«Είσαι δύσκολη. Εγώ αν σε έπαιρνα τηλέφωνο να έρθεις στην εκπομπή, δε ξέρω τι θα μου έλεγες», παρατήρησε η Φαίη Σκορδά και η Αννίτα Πάνια απάντησε αυθόρμητα:

«Δε θα ερχόμουν αν με έπαιρνες εσύ, για να είμαι ειλικρινής, ούτε αν με έπαιρνε ο Γιώργος και το λέω με ειλικρίνεια του σεβασμού προς εσένα γιατί ξέρω ότι είστε παιδιά ακομπλεξάριστα. Η Χρύσα είναι πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος, έχω περάσει αρκετά χρόνια καλής τηλεόρασης. Την ίδια στιγμή είμαι εδώ που μου είστε συμπαθείς και οι δύο».

Όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για τον Νίκο Καρβέλα, η Αννίτα Πάνια απάντησε: «Ο Νίκος Καρβέλας είναι ένα πλάσμα το οποίο θαυμάζω, άρα μπορώ να λέω ότι τον αγαπώ. Για το μυαλό του που μεγαλώνει με την ηλικία του και γίνεται θαυμαστό, την στάση ζωής του, για το ταλέντο του. Βέβαια, την ίδια στιγμή, υπάρχουν και φορές που νομίζω ότι είναι το μόνο άτομο που θα ήθελα να σκοτώσω. Με την έννοια ότι δεν μπορείς να το ξεπεράσεις και κάποια στιγμή σε εκνευρίζει.

Δεν έχω χωρίσει με κανέναν άνθρωπο με τον οποίο συνεχίζω να αγαπιέμαι και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Δεν έχω καν χωρίσει με ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή. Χωρίζω σημαίνει παύω να γουστάρω έναν άνθρωπο. Όταν έχω σχέση, δεσμούς με έναν άνθρωπο, δεν χωρίζω, όποιος και αν είναι αυτός».

Στην ερώτηση για δεύτερο γάμο, η Αννίτα Πάνια κατάφερε εντέχνως να κάνει η ίδια κάποιες ερωτήσεις στο πρώην ζευγάρι, δημιουργώντας μια ευχάριστη αμηχανία στην ατμόσφαιρα. «Άλλο γάμο δεν θα έκανα με τίποτα. Κι αυτό που έκανα ήταν χαβαλές, δεν ήταν γάμος, ήταν πάρτι. Δεν πιστεύω στον γάμο. Ο γάμος εσένα σε κράτησε με τον Γιώργο; Αν σας κρατούσε ο γάμος είναι θλιβερό. Για να μπορείτε να είστε φιλαράκια, να δουλεύετε μαζί, σημαίνει ότι έχετε αγάπη μεταξύ σας. Έτσι δεν είναι ή σιχαίνεστε ο ένας τον άλλον και το κάνετε για τη δουλειά;», ρώτησε η Αννίτα αφήνοντας τους δυο παρουσιαστές αποσβολωμένους.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε ότι υπάρχει εκτίμηση ανάμεσά τους ενώ η Φαίη Σκορδά ήθελε να αλλάξουν θέμα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top