Αυλαία για το «Καφέ της Χαράς» - Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο;

Η συγκινητική ανάρτηση της Μπέσυ Μάλφα για το φινάλε της σειράς

Τίτλους τέλους έριξε το remake της δημοφιλούς σειράς το «Καφέ της Χαράς»!

Η σειρά μετά από 15 χρόνια επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και με το χιούμορ αλλά και τις ανατροπές κατάφερε να συγκινήσει τους τηλεθεατές.

Καφέ της Χαράς: Ο Μάνος έκλεψε τη Βάλια και το Twitter «λύγισε»!

Λίγα λεπτά μετά τις 22.00 το βράδυ της Πέμπτης (06/05), έπεσε η αυλαία. Βάλια και Μάνος παντρεύτηκαν και 6 μήνες μετά την είδαμε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Φινάλε για το Καφέ της Χαράς

 

Ο Θόδωρος και η Ρόδη τράβηξαν χωριστούς δρόμους, ενώ η Αρετή έφυγε για να δουλέψει σε ένα νοσοκομείο της Αθήνας και ο Δημήτριος κλείστηκε σε μοναστήρι.

Προς έκπληξη όλων αποκαλύφθηκε πως πίσω από τον εμπρησμό του «Καφέ της Χαράς» ήταν η Τασία. Εκτός από τη Βάλια έγκυος στον 4ο μήνα ήταν και η μητέρα της Χάρα Χάσκα από τον Περίανδρο Πόπωτα, ο οποίος ξαφνιάστηκε με το νέο, αλλά στο τέλος είδαμε τους δυο τους αγκαλιασμένους.

Χαρά και Περίανδρος αγκαλιασμένοι

 

Η συγκινητική ανάρτηση της Μπέσυ Μάλφα

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε την Μπέσυ Μάλφα να υποδύεται τη σύζυγο του Φατσέα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μετά το φινάλε της σειράς δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram από τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου γράφοντας: «ΚΑΦΈ ΤΗΣ ΧΑΡΆΣ” Τελευταίο επεισόδιο!!! Δίπλα στον σύζυγό μου, την σύζυγό του, και τις δύο μας κορες!!!! Κι ο Θοδωρης απο κοντα συμπαραστάτης!»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top