Αλλάζει σπίτι, αλλάζει και κανάλι η Σίσσυ Χρηστίδου;- Αποχωρεί από το Open;

Η παρουσιάστρια τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στο Open

Πολλές είναι οι αλλαγές που ετοιμάζει η Σίσσυ Χρηστίδου. Αυτή την περίοδο μετακομίζει από το σπίτι της στη Νέα Πεντέλη με τους δυο γιους της ενώ συζητάει και με ένα άλλο κανάλι για να αλλάξει επαγγελματική στέγη.

Σίσσυ Χρηστίδου: Μετακομίζει σε νέο σπίτι μαζί με τους γιους της

Η παρουσιάστρια τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στο Open, με την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», την οποία παρουσιάζει κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 9:50 το πρωί.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί της Πέμπτης, η Σίσσυ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για να μετακομίσει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και να αναλάβει τη ζώνη του Δημήτρη Καμπουράκη. Δηλαδή στις 10 το πρωί με 1 παρά δέκα το μεσημέρι.

Παράλληλα, η δημοσιογράφος ανέφερε πως πριν από λίγες ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου και ο στενός της συνεργάτης, Παύλος Σταματόπουλος απόλαυσαν δείπνο με στέλεχος του σταθμού του Φαλήρου. Τίποτα όμως δεν είναι ακόμη σίγουρο.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έστειλε μήνυμα και ρώτησε τη Σίσσυ Χρηστίδου για τις φήμες περί ΣΚΑΪ, με τη δεύτερη να της απαντά, ότι το κανάλι της, το Open έχει προτεραιότητα σε κάθε διαπραγμάτευση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top