«Γάμος αλά ελληνικά 3»: Αναβλήθηκαν τα γυρίσματα στην Ελλάδα - Ο λόγος;

Όλο τα παρασκήνιο

Η Νία Βαρντάλος πριν από λίγες εβδομάδες έκανε γνωστό ότι ετοιμάζει το σίκουελ της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3»!

Η ελληνικής καταγωγής χολιγουντιανή ηθοποιός ανέφερε πως το σενάριο ήταν έτοιμο και πως επρόκειτο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στην Πελοπόννησο.

Δεν έχασε το χιούμορ της - Η Νία Βαρντάλος έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό

Ωστόσο, η πανδημία του κορωνοϊού ανέτρεψε αυτά τα σχέδια φέρνοντας κάποια εμπόδια. Η Νία Βαρντάλος μέσω ενός βίντεο στο Instagram πως η παραγωγή είναι ανεξάρτητη και δεν είναι εύκολο δεδομένων των συνθηκών να ασφαλιστούν ηθοποιοί και συντελεστές. Μόλις όμως το ζήτημα αυτό λυθεί όλα θα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στην Ελλάδα.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι για περισσότερο από ένα χρόνο προσπαθούμε να γυρίσουμε ένα σενάριο που έγραψα και ονομάζεται “Γάμος αλά Ελληνικά 3”. Και φυσικά, έχουμε καλέσει όλους τους ηθοποιούς των δυο προηγούμενων φιλμ και προσπαθούμε να προσλάβουμε πολλούς ακόμα. Όμως, αυτό που επίσης αληθεύει είναι το γεγονός ότι δεν βρισκόμαστε σε διαδικασία γυρισμάτων. Είμαστε μια ανεξάρτητη παραγωγή και προφανώς οι ανεξάρτητες ταινίες δεν μπορούν να ασφαλιστούν. Με την ευκαιρία, αν γνωρίζετε κάποιον ο οποίος θέλει να ασφαλίσει μια ανεξάρτητη ταινία, σας προσκαλούμε σε αυτό τον γάμο και μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα.

Και παρόλο που θέλω να συνεχίσω με τα γυρίσματα, γνωρίζω πολύ καλά ότι πολλές οικογένειες πασχίζουν να επιβιώσουν, άνθρωποι να ξαναβρούν τη δουλειά τους, χώρες κάνουν προσπάθειες να επανεκκινήσουν την οικονομία τους. Οπότε αυτό είναι ένα μικρό βήμα και ήθελα απλά να σας το εξηγήσω ώστε μερικοί από εσάς – αν και μου αρέσει ο ενθουσιασμός σας – να σταματήσουν ίσως να τηλεφωνούν στη μητέρα μου και να τη ρωτούν αν θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στην ταινία. Ναι, ο καθένας θα μπορούσε να συμμετάσχει, απλά πρέπει να ασφαλιστούμε», είπε η Νία Βαρντάλος.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)

Ωστόσο, το πρωί της Μ. Τετάρτης ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ανέφερε πως ο ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Παραγωγής) που στοχεύει στην προστασία, υποστήριξη και ανάδειξη των δημόσιων και ιδιωτικών πρωτοβουλιών, εγχώριων και ξένων, στον κλάδο των οπτικοακουστικών μέσων και της επικοινωνίας στην Ελλάδα., τα γνώριζε όλα αυτά τους βοήθησε και φρόντισε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Όμως ο κορωνοϊός έβαλε φρένο στα σχέδια τους μιας και δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των συντελεστών. Έτσι τα γυρίσματα της ταινίας μετά από αυτή την εξέλιξη αναβλήθηκαν.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top