Stars System: Τι επιφυλάσσει η εκρηκτική Πανσέληνος της Μεγάλης Εβδομάδας;

Tο Σάββατο 24 Απριλίου στις 13:00 στο Star

Τι επιφυλάσσει η εκρηκτική Πανσέληνος της Μεγάλης Εβδομάδας στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου; Αυτό είναι το κεντρικό θέμα στο τελευταίο επεισόδιο του «Stars System» για τη φετινή σεζόν, το Σάββατο 24 Απριλίου στις 13:00.

Η Άση Μπήλιου κάνει αναλυτικές προβλέψεις για τα δεκαήμερα των ζωδίων και εξηγεί σε ποιους τομείς θα επηρεαστούν. Αν δεν ξέρετε το δεκαήμερο του ζωδίου και του ωροσκόπου σας μπορείτε να το βρείτε με ακρίβεια στο asibiliou.gr.

Η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου στις 27 Απριλίου, φέρνει πάθη και εντάσεις. Η απαιτητική όψη, που σχηματίζει με τον Ουρανό, δυναμιτίζει την κατάσταση και κάνει το κλίμα πιο έκρυθμο, δημιουργώντας συνθήκες ανατροπών και έντονων αντιδράσεων. Αυτή η Πανσέληνος θα μας κάνει πιο ανήσυχους, ενώ μπορεί να προκαλέσει διαμάχες και προστριβές στις σχέσεις μας ή να μας οδηγήσει σε ρήξεις. Επηρεάζονται τόσο θέματα που αφορούν στην οικονομία, την ασφάλεια, αλλά είναι πιθανό να έχουμε ακραία γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα.

Δείτε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποιοι θα αλλάξουν τη ζωή τους συθέμελα;

Ποια δεκαήμερα ζωδίων θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά;

Ποιοι θα έχουν εξελίξεις στην ερωτική τους ζωή και ποιοι θα αντιμετωπίσουν κρίσεις στα επαγγελματικά τους;

 

Δείτε όλες τις εκπομπές του «Stars System»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top