Τα δάκρυα της Καραβάτου για τον Ζαχαριάδη: «Εκεί πάνω που είσαι να γελάς»

Το «αντίο» των παρουσιαστών στον δημοσιογράφο

Ένα διαφορετικό φινάλε έκαναν το μεσημέρι της Παρασκευής (16/04) έκαναν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Καραβάτου και Κατσούλης αποχαιρέτησαν τον Νίκο Ζαχαριάδη

Καραβάτου και Κατσούλης αποχαιρέτησαν τον Νίκο Ζαχαριάδη

«Έφυγε» στα 55 του ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης

Οι δύο παρουσιαστές θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον δημοσιογράφο Νίκο Ζαχαριάδη, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή χθες, Πέμπτη, σε ηλικία 55 ετών.

Ο Νίκος Ζαχαριάδης

«Αυτό που θα σας πούμε τώρα έπρεπε να το είχαμε κάνει στην αρχή της εκπομπής. Όμως, επειδή είναι κάτι το οποίο είναι πολύ ιδιαίτερο και πολύ, για εμάς τους δυο, σημαντικό, θέλαμε να το κρατήσουμε για το κλείσιμο γιατί ξέρουμε πολύ καλά απ’ ότι κι αν μας βλέπει ο Νίκος αυτή τη στιγμή πως το μόνο πράγμα που θα ήθελε ήταν να γελάμε, όπως μας έκανε να γελάμε πάντα ο Νίκος Ζαχαριάδης. Για μένα είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ σημαντικός στη ζωή μου, τον γνώρισα λίγο καιρό αφότου ήρθα στην Αθήνα. Με έχει στηρίξει τόσο πολύ, με έχει κάνει να γελάσω τόσο πολύ, με έχει κάνει να περάσω πολύ δύσκολες καταστάσεις, ειδικά τον πρώτο καιρό που ήμουν εδώ, με το μοναδικό του χιούμορ. Όταν έμαθα χθες ότι έφυγε από τη ζωή, δεν το πίστεψα. Και ούτε ακόμα τώρα το έχω πιστέψει. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, ένας κύριος, η ευφυΐα του απαράμιλλη, η εξυπνάδα του, η καλοσύνη του, η δοτικότητά του. Νομίζω ότι όλοι όσοι είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε από κοντά, όχι απλώς δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ, αλλά θα είναι πραγματικά σημαία και ήθους και ύφους και πνεύματος και όλων των καλών του Θεού. Στους οικείους του εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και είμαστε σίγουροι ότι αυτό το παιδί και όλοι οι άνθρωποι που ήταν δίπλα του έχουν υπάρξει πάρα πολύ τυχεροί που ήταν δίπλα στον Νίκο Ζαχαριάδη. Εκεί πέρα πάνω που είσαι να γελάς και να κάνεις και όλους τους υπόλοιπους να γελάνε όπως έκανες πάντα», είπε με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Καραβάτου.

Τα δάκρυα της Κατερίνας Κραβάτου και το αντίο του Κρατερού Κατσούλη

Τα δάκρυα της Κατερίνας Κραβάτου και το αντίο του Κρατερού Κατσούλη

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Κρατερός Κατσούλης λέγοντας: «Ήταν είναι θα λέω εγώ ένας φίλος και συνεργάτης. Η αγάπη μας είναι τεράστια για το ταξίδι σου, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του. Καλό ταξίδι φίλε.»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top