Elif: Η Ζουλιντέ ξαφνιάζεται όταν βλέπει στο μεσιτικό γραφείο τον Σαφάκ

Δείτε το νέο επεισόδιο της Ελίφ την Παρασκευή στις 17:40 στο STAR

Η Παρλά είναι ακόμα στην έπαυλη και πιστεύει πως ο Κερέμ έχει αισθήματα για εκείνη αλλά θέλει να σιγουρευθεί. Έτσι, τηλεφωνεί στον Κερέμ και του λέει πως οι γονείς επέστρεψαν από το ταξίδι τους οπότε εκείνη θα πρέπει να γυρίσει σπίτι της. Θέλει να ακούσει την αντίδρασή του. Ο Κερέμ όμως δε νοιάζεται για το αν η Παρλά θα μείνει ή θα φύγει.

Η Ελίφ βλέπει την Παρλά να φεύγει και το λέει στη Σουρεγιά. Η Σουρεγιά χαίρεται αλλά προσπαθεί να μην το δείξει.

Η Ζουλιντέ μετακομίζει με τον γιο της στο νέο της διαμέρισμα, το οποίο στην πραγματικότητα ανήκει στον Σαφάκ, αλλά εκείνη δεν το γνωρίζει.

Δείτε το επεισόδιο της Ελίφ που προβλήθηκε από το STAR την Πέμπτη 15/04

Ο Εμιρχάν είναι ενθουσιασμένος, δε θα χρειαστεί να αφήσει τη γειτονιά του, το σχολείο του, τους φίλους του και τον δάσκαλο του, τον Σαφάκ.

Η Λεμάν σχεδιάζει να πάει σύντομα στο διαμέρισμα, που ετοιμάζει για τον Σαφάκ για να δει πως πήγαν οι επισκευές. Ένα πρόβλημα με τα ηλεκτρικά αναγκάζει τη Ζουλιντέ να πάει στο γραφείο του μεσίτη για πληροφορίες. Η Ζουλιντέ ξαφνιάζεται όταν βλέπει εκεί τον Σαφάκ αλλά ο μεσίτης δικαιολογεί την παρουσία του και η Ζουλιντέ πείθεται από τις εξηγήσεις.

Στην έπαυλη η Χουμεϊρά λέει πως την επόμενη μέρα θα πάνε με τον Ταρίκ στον γιατρό για να μάθουν το φύλο του παιδιού, που περιμένουν. Η Βιλντάν τους ακούει και ζηλεύει. Αν και ο Ταρίκ της φέρεται απαίσια, εκείνη εξακολουθεί να έχει αισθήματα για εκείνον.

Η Λεμάν λέει στον Σαφάκ πως θέλει να πάει να δει το σπίτι, που θα πάει να μείνει όταν με το καλό παντρευτεί. Ο Σαφάκ δεν ξέρει τι να κάνει για να την εμποδίσει γιατί αν πάει θα δει εκεί τη Ζουλιντέ και τον Εμιρχάν… 

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα τελευταία media νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top