Elif: Η Τουλάι και η Μελέκ βοηθούν τη Ζουλιντέ να μετακομίσει

Μη χάσετε με τίποτα το επεισόδιο της Τρίτης στις 17:40 στο STAR!

Η Ζουλιντέ νοικιάζει το διαμέρισμα που είναι διαθέσιμο, παρά το γεγονός ότι είναι παλιό. Η Τουλάι και η Μελέκ τη βοηθούν να μετακομίσει.

Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση, ειδικά ο Εμιρχάν. Δε θέλει να πάει κάπου μακριά από τη γειτονιά και τον Σαφάκ.

Η Παρλά παραμένει στην έπαυλη. Αν και είναι καλύτερα υποκρίνεται την άρρωστη και η μόνη που ανακαλύπτει το ψέμα της τυχαία, είναι η Ελίφ. Η Σουρεγιά ζηλεύει την προσοχή που δείχνει ο Κερέμ στην Παρλά.

Δείτε το επεισόδιο της Ελίφ που προβλήθηκε από το STAR τη Δευτέρα 12/04

Η Ζουλιντέ δεν έχει πει ακόμα στον Εμιρχάν πως επειδή μετακομίζουν θα πρέπει να αλλάξει σχολείο. Όμως ο Εμιρχάν την ακούει να το σχολιάζει με τη Μελέκ και στενοχωριέται.

Η Ζουλιντέ μαζεύει τα πράγματά της και βρίσκει τη φωτογραφία που είχε βγάλει με τον Σαφάκ και τον Εμιρχάν. Δεν το παραδέχεται αλλά αγάπαει τον Σαφάκ. Ο Σαφάκ έρχεται και θέλει να εμποδίσει τη Ζουλιντέ να φύγει, αλλά εκείνη του εξηγεί πως είναι αναγκασμένη. Ο Σαφάκ νιώθει απαίσια γιατί δε θέλει να είναι μακριά της και μακριά από τον Εμιρχάν.

Η Χουμεϊρά είναι στο σαλόνι με τη Ματσιντέ και δεν μπορεί να κρύψει την ενόχλησή της από την παρουσία της Ελίφ. Όμως ξέρει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα, γιατί η Ματσιντέ προστατεύει τη μικρή.

Η Παρλά είναι στο δωμάτιο της και είναι χαρούμενη γιατί πιστεύει τα αισθήματα του Κερέμ για εκείνη έχουν αλλάξει επειδή δεν πήγε στην εταιρία.

Ο Βεϊσέλ, η Τουλάι, η Μελέκ και η Ζουλιντέ κατευθύνονται στο νέο σπίτι της τελευταίας. Στον δρόμο ο μεσίτης καλεί τη Ζουλιντέ και της λέει πως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού άλλαξε γνώμη και δε θέλει να το νοικιάσει…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα τελευταία media νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top