MasterChef 5: Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

«Βαρύ» ήταν το κλίμα στην ψηφοφορία της χαμένης Μπλε ομάδας

«Βαρύ» ήταν το κλίμα στην ψηφοφορία της χαμένης Μπλε ομάδας του MasterChef 5. Ο Στέφανος, έχοντας κερδίσει την ασυλία, ήταν «ασφαλής» και δεν μπορούσε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του, αλλά μόνο να ψηφίσει. 

Ως αρχηγός, η Μαργαρίτα, στο επεισόδιο της Παρασκευής είπε ότι επιθυμεί να αναλάβει την ευθύνη για την ήττα της ομάδας της και αποφάσισε να μη διαγωνιστεί στη Δοκιμασία Ασυλίας, ώστε να μην στερήσει τη λευκή ποδιά από κανέναν συμπαίκτη της. Αυτό όπως φάνηκε, της κόστισε ακριβά στην ψηφοφορία.

Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσαν η Μαργαρίτα, η Μαρία και ο Παναγιώτης.

masterchef υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef 5: Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι απόψε ο Παναγιώτης, η Μαργαρίτα και η Μαρία

Συγκεκριμένα, η αρχηγός της ομάδας, Μαργαρίτα, συγκέντρωσε τέσσερις ψήφους, ενώ η Μαρία και ο Παναγιώτης τρεις.

Όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σε κάθε άλλη περίπτωση, με την ισοψηφία των δύο παικτών, η αρχηγός θα έπρεπε να διαλέξει ποιος θα μαγειρέψει από τους δύο. Σήμερα όμως, που η αρχηγός είναι η ίδια υποψήφια για αποχώρηση, αυτό είναι ανέφικτο και έτσι, θα μαγειρέψουν και οι τρεις.

Η Μαργαρίτα μαγειρεύει πρώτη φορά σε δοκιμασία αποχώρησης, καθώς σε προηγούμενο επεισόδιο την είχε «σώσει» με κάρτα ασυλίας ο Τζιοβάνι. 

Ο Παναγιώτης μαγειρεύει για δεύτερη φορά με μαύρη ποδιά και η Μαρία έχει ξαναζήσει αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία δυο φορές. Αυτή είναι δηλαδή, η τρίτη της φορά που μαγειρεύει σε δοκιμασία αποχώρησης.

Διαβάστε όλα τα νέα του MasterChef 5

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top