MasterChef - Μαργαρίτα: «Ελπίζω να ζήσω αν πάω στον τελικό»

Όλα όσα είπαν οι αρχηγοί της μπλε και της κόκκινης ομάδας

Το MasterChef 5 έχει μπει στην τελική ευθεία με τους 9 εναπομείναντες διαγωνιζόμενους να διεκδικούν τον τίτλο του φετινού Έλληνα MasterChef.  

Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως δεν περνάνε καλά και στα backstage! H κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε στα παρασκήνια του διαγωνισμού μαγειρικής μετά την ομαδική δοκιμασία της μπλε και της κόκκινης ομάδας. 

MasterChef 5: Ξέσπασαν σε γέλια μόλις είδαν το πιάτο της Μαργαρίτας

Οι δύο αρχηγοί μίλησαν στην κάμερα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και τη συμπεριφορά των συμπαικτών τους.  

Η Λία έγινε αρχηγός της κόκκινης ομάδας για πρώτη φορά!

«Εμένα δε με ένοιαζε να είμαι εγώ αρχηγός. Με ένοιαζε να μην είναι ο Διονύσης και το είπα μπροστά του. Είναι πολύ νευρικός. Δουλεύει πολύ καλύτερα όταν δεν είναι αρχηγός» δήλωσε η Λία, που έγινε για πρώτη φορά αρχηγός της ομάδας των κόκκινων.  

MasterChef 5: Η παρατήρηση του Σωτήρη Κοντιζά στη Λία

Από την άλλη πλευρά, η αρχηφός των μπλε, Μαργαρίτα, έχει αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη του Silver award, αλλά αγχώθηκε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας: «Πήγα να λιποθυμήσω. Ελπίζω αν πάω στον τελικό να ζήσω, να μην πάθω καμία καρδιακή προσβολή» είπε χιουμοριστικά στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου». 

H Μαργαρίτα μίλησε και για τον αμφιλεγόμενο συμπαίκτη της, Παναγιώτη Τζαμαλή:  «Άκουσα για έναν Σταύρο και λέω «για ποιον λέει;». Είπε ότι είναι ο φανταστικός του φίλος. Δε γίνεται εμείς να μαγειρεύουμε και εκείνος να κυνηγάει και να μιλάει με τον φανταστικό του φίλο»!  

MasterChef- Κουτσόπουλος: Η αστεία περιγραφή που έκανε για τους παίκτες!

Πάντως, ο Παναγιώτης Τζαμαλής δεν είναι πρώτος επίδοξος MasterChef που έχει φανταστικό φίλο, αφού και ο περσινός νικητής, Σταύρος Βαρθαλίτης είχε φανταστικό φίλο, στον οποίο μιλούσε ενώ μαγείρευε! 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top