Traction: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον κριτή του GNTM, Δημήτρη Σκουλό

Την Κυριακή 4 Απριλίου στις 14:10 στο Star

Τον Δημήτρη Σκουλό, μετρ των φωτογραφήσεων μόδας και αγαπημένο κριτή του GNTM, φιλοξενεί ο Κώστας Στεφανής, στο πολυτάλαντο και επιβλητικό Peugeot 5008.

Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον Δημήτρη Σκουλό στο Traction

Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον Δημήτρη Σκουλό στο Traction

Στην ολοκαίνουργια και πλέον συναρπαστική εκδοχή του, το 7θεσιο SUV της γαλλικής εταιρείας προσφέρει αφειδώς αφορμές για μεγάλα ταξίδια. Με πολλές επιλογές σε επίπεδο κινητήρων και εξοπλισμού το 5008 τοποθετείται στην κορυφή των SUV της Peugeot.

Traction: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται την ηθοποιό, Αναστασία Παντούση

O Δημήτρης Σκουλός οδηγεί το επιβλητικό Peugeot 5008 στο Traction

O Δημήτρης Σκουλός οδηγεί το επιβλητικό Peugeot 5008 στο Traction

Traction: Τα... ιδιαίτερα οχήματα του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος»

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής


➢    Kia Stonic 48V: O Μάνος Στεφανής, η Ινώ Στεφανή και ο Θωμάς Ευθυμίου, αποκωδικοποιούν και καταμετρούν τα χαρίσματα ενός ιδιαίτερα ενδιαφέροντος μοντέλου. Οι συνεργάτες του TRACTION διαπιστώνουν εντυπωσιακές επιδόσεις 100 και 120 ίππων από τον μικρού κυβισμού κινητήρα (μόλις 1.000 κ.εκ.), μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και υβριδική τεχνολογία, χάρη στο ηλεκτρικό κύκλωμα των 48 Volt. Το μεσαίο Crossover της Kia αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της πλέον σύγχρονης και έξυπνης προσέγγισης στην αυτοκίνηση.

Traction: Κώστας και Μάνος Στεφανής
➢    Skoda Scala G-Tec: Η δυνατότητα κίνησης με φυσικό αέριο είναι το χαρακτηριστικό που κάνει αυτό το μοντέλο να ξεχωρίζει. Και αυτός είναι ο στόχος της τσεχικής εταιρείας για το Scala G-Tec: Να ανατρέψει τα δεδομένα στη μικρομεσαία κατηγορία της αγοράς, με μια έκδοση του επιτυχημένου Scala προικισμένη με ιδιαίτερα προσόντα. Και κυρίως, με τον... φυσικό αέρα του πρωτοπόρου.
➢    Piaggio Beverly 300 HPE S: «HPE» σημαίνει High Performance Engine και αυτό τον κινητήρα υψηλής απόδοσης, προδιαγραφών Euro 5, επέλεξε η ιστορική Piaggio για το πλήρως ανανεωμένο Beverly. Ο Θανάσης Χούντρας, μας εξηγεί τι σημαίνει ο όρος «Urban Crossover» και πώς αποδίδει τον πολυσχιδή χαρακτήρα ενός σκούτερ, που πρωταγωνιστεί στην αγορά τα τελευταία 20 χρόνια.


Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

Δείτε όλα τα επεισόδια του Traction

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top