ΜasterChef 5 Bίλλη: «Για τη Μαρίνα ήμουν ο εύκολος στόχος»

Τι απαντά σε εκείνους που την χαρακτήρισαν «προστατευμένη»

Δείτε στο βίντεο την τελευταία μέρα της Βίλλης στο MasterChef 5

Η Βίλλη Σέργη, η παίκτρια που κατέβηκε τελευταία στιγμή να μαγειρέψει στο MasterChef 5, επειδή η Μαρίνα χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας για να σώσει τη Μαρία, σχολίασε το περιστατικό στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv».

 

 

MasterChef 5 Βίλλη: «Δε χρησιμοποιούσα την Ψυχολογία προς όφελός μου!»

«Σίγουρα αισθανόταν άσχημα που την έδιωξαν από την κόκκινη ομάδα. Ήμουν και ο εύκολος στόχος βέβαια. Έγινε και η πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Δεν της κρατάω κακία, φυσικά. Το ταξίδι για μένα τώρα αρχίζει» τόνισε η μαγείρισσα ενώ παραδέχτηκε πως ο φετινός διαγωνισμός μαγειρικής έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

«Θεωρώ ότι φέτος το MasterChef επέστρεψε πιο δυνατό από ποτέ. Ως διαγωνισμός γενικά, απευθύνεται και σε ταλαντούχους ερασιτέχνες μάγειρες. Η φετινή δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι υπήρχε πολύ μικρότερη συμμετοχή ερασιτεχνών έναντι επαγγελματιών. Παρ’ όλα αυτά, φυσικά και υπάρχει χώρος για όσους αγαπούν τη μαγειρική και θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους» ανέφερε η νεαρή ψυχολόγος-εγκληματολόγος. 

MasterChef 5: Η Βίλλη αποχώρησε και κάνει την αυτοκριτική της!

Παράλληλα έδωσε και μία απάντηση σε όσους ισχυρίστηκαν πως η μπλε ομάδα την προστάτευε και δεν την ψήφιζε προς αποχώρηση.

«Με τους συμπαίκτες μου γίναμε καλοί φίλοι, κάναμε πολλή παρέα μέσα στο σπίτι. Με τη Μαργαρίτα, την Ηρώ, τον Τζιοβάνι, τον Παναγιώτη, όλη τη μπλε ομάδα και όχι μόνο. Ήμασταν σαν οικογένεια, είναι καταπληκτικοί μάγειρες με πάρα πολλές γνώσεις, φαντασία και όρεξη. Αυτή η αγάπη και η ομαδικότητα ίσως σε κάποια άτομα να φάνηκε περίεργη και να την ερμήνευσαν ως προστασία ή άλλες φορές ως χειραγώγηση από μέρους μου, αλλά δε συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο» ισχυρίστηκε. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef εδώ 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top