MasterChef 5 Αντώνης: «Αισθανόμουν τα βλέμματα να με τρυπάνε!»

Οι δικές του προβλέψεις για τον μεγάλο νικητή

Ήταν ένα από τα φαβορί, ωστόσο η κακή του ημέρα στη δοκιμασία αποχώρησης που είδαμε το βράδυ της Τρίτης, τον οδήγησε εκτός MasterChef 5.

Ανούς ή Αντώνης: Ποιος μαγείρεψε για τελευταία φορά στο MasterChef 5;

Ο Αντώνης Μητρόπουλος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στη «Φωλιά των Κου Κου» όπου μοιράστηκε τις εμπειρίες του από τον διαγωνισμό, με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη να τονίζουν ότι δεν περίμεναν να φύγει τόσο σύντομα από το παιχνίδι.

Ο Αντώνης αποκάλυψε ότι εξεπλάγην με όσα είδε ότι έλεγε για εκείνον η Μαρίνα, αφού στο σπίτι είχαν πολύ καλή σχέση. «Υπήρχε μια αρνητική ενέργεια πριν κατέβω… Αισθανόμουν τα βλέμματα να με τρυπάνε μέσα μου», είπε ο νεαρός σεφ. «Εκτίμησα ότι με είχε βοηθήσει η Μαρίνα, αλλά δεν ξέρω γιατί το έκανε…», δήλωσε και συμπλήρωσε. «Η Μαρίνα μπροστά μου είχε καλή σχέση, δεν μου είχε πει ποτέ κάτι κακό κι από πίσω μου έλεγε τα χειρότερα πράγματα. Εμένα δε μου αρέσουν αυτά. Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά. Η Μαρίνα είναι ένας πολύ περίεργος χαρακτήρας. Μου έλεγε “πάρε την ασυλία” κι από πίσω μου έλεγε “την κότα”...».

MasterChef 5: Αντώνης ή Κωστής, ποιος κέρδισε την ασυλία;

MasterChef 5: Το αστείο του «αρχηγού» Πάνου που έκανε έξαλλο τον Αντώνη

Ο διαγωνιζόμενος μίλησε και για τη σχέση του με τον Ιωάννη, χαρακτηρίζοντάς τον πολύ καλό μάγειρα, προτείνοντας του ωστόσο να μιλάει λιγότερο.

Ποιους βλέπει στην τελική τριάδα; «Νικητή βλέπω τον Τζιοβάνι» είπε ο Αντώνης αφού τον θεωρεί πολύ καλό μάγειρα, ενώ μια θέση στην τριάδα ανήκει στον Ιωάννη και τη Μαργαρίτα. «Είναι καλή μαγείρισσα, το έχει πάρα πολύ», συμπλήρωσε.

«Αν γίνουν επιστροφές, σίγουρα θα ήθελα να ξαναμπώ γιατί έφυγα νωρίς. Θα το προσπαθήσω αν γίνουν επιστροφές και θα δούμε...», απάντησε σε σχετική ερώτηση των παρουσιαστών.

Mastechef 5 Αντώνης: Τα τρυφερά λόγια της συντρόφου του μετά την αποχώρηση

Στην αρχή της κουβέντας αναφέρθηκε και στο βραχιόλι-γούρι που του έδωσε η σύντροφός του, η Κατερίνα, πριν μπει στο παιχνίδι.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top