Ελένη Μενεγάκη: Ο όρος που έβαλε στο κανάλι που την πολιορκεί!

Θα είναι η… μεγάλη της επιστροφή;

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» για την πολυσυζητημένη... εξόρμηση της Μενεγάκη στη Βαρβάκειο αγορά

Από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, με την αποχώρησή της να αποτελεί μια από τις σημαντικότερες στιγμές της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν.

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά το φάουλ στη Βαρβάκειο

Ελένη Μενεγάκη: Η πρωινή φωτογραφία από το σπίτι της

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, την Ελένη Μενεγάκη που δέχεται πλήθος προτάσεων, πολιορκεί πιο… στενά το Mega. Θυμίζουμε ότι από εκεί ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Όπως αναφέρεται, έχουν ήδη μπει οι βάσεις για την επιστροφή της «βασίλισσας» την προσεχή σεζόν. Στόχος του μεγάλου καναλιού είναι να αξιοποιήσει την Ελένη στο καθημερινό του πρόγραμμα, κατά προτίμηση στην πρωινή ζώνη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Από την πλευρά της η παρουσιάστρια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της επιστροφής της υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι δεν επιθυμεί να δοκιμαστεί σε κάτι καινούργιο και προτίθεται να αναλάβει -και πάλι- καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

Το κανάλι αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να οριστικοποιήσει τις αποφάσεις του για τη νέα σεζόν και να ακολουθήσει νέος κύκλος συζητήσεων με την παρουσιάστρια.

Ελένη Μενεγάκη: Το απίθανο όνομα που έχει δώσει στο γατάκι της

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με leather σύνολο στον κήπο της!

Το Mega μάλιστα, συμπεριέλαβε το όνομα της Ελένης Μενεγάκη σε έρευνα της κοινής γνώμης για την αξιολόγηση τηλεοπτικών προσώπων τον περασμένο Ιανουάριο, η οποία κατέγραψε θετικά αποτελέσματα για την «Ωραία Ελένη».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top