Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά το φάουλ στη Βαρβάκειο

Η παρουσιάστρια παραβίασε τα μέτρα και δέχτηκε πλήθος αρνητικών σχολίων

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε στα social media η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να επισκεφθεί το πρωί της περασμένης Κυριακής τη Βαρβάκειο αγορά, προκειμένου να προμηθευτεί εδέσματα για το σαρακοστιανό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Σάλος με τη Μενεγάκη: Δεν τήρησε τα μέτρα και πήγε για ψώνια στη Βαρβάκειο

Η παρουσιάστρια φόρεσε τη μάσκα της και δίχως ίχνος μακιγιάζ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με φόντο τα θαλασσινά, γράφοντας στη λεζάντα: «Ψωνίσαμε τα θαλασσινά μας στην κεντρική ψαραγορά της Αθήνας κι είμαστε έτοιμοι για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας».

Φυσικά, ακολούθησαν χιλιάδες αρνητικά σχόλια κάτω από το post της, καθώς απαγορεύεται η μετακίνηση σε άλλο δήμο και η Ελένη μένει στα Μελίσσια, ως γνωστόν! Με λίγα λόγια όχι μόνο παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού και πήγε στο κέντρο της Αθήνας, αλλά ενημέρωσε κιόλας τους followers της, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. 

Η ίδια, όπως συνηθίζει, τήρησε σιγή ιχθύος και δεν έδωσε καμία απάντηση. Σήμερα το πρωί ,μετά από τρεις μέρες δηλαδή, ανέβασε μία φωτογραφία από τις περσινές καλοκαιρινές διακοπές στην Άνδρο και έδωσε την έμμεση απάντησή της αινιγματικά.

Ελένη Μενεγάκη: Οι αγορές στη Βαρβάκειο Αγορά για το σαρακοστιανό τραπέζι!

«Μπορεί όλες οι μέρες να μην είναι καλές , σίγουρα όμως υπάρχει κάτι καλό σε κάθε μέρα! Το διάβασα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας με μια φωτό από το περσινό καλοκαίρι», έγραψε η Ελένη και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top