Μαρίνα Ντεμολλάι: Το πρόβλημα όρασης, η μητρότητα και το MasterChef 5

Δηλώνει πανέτοιμη να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef

Η οντισιόν της Μαρίνας

Η νέα κάτοχος της πολυπόθητης χρυσής κάρτας ασυλίας είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι.

MasterChef 5: Το καλύτερο πιάτο, η καλύτερη συνεργασία και η κάρτα ασυλίας

Η 29χρονη παίκτρια έχει τη δυνατότητα να ανακατέψει την τράπουλα και να δούμε εκπλήξεις στις επόμενες δοκιμασίες του MasterChef 5.

Κόντρα στο MasterChef 5: Η πρόκληση της Ηρώς στη Μαρίνα

Ας πάμε όμως να γνωρίσουμε καλύτερα τη Μαρίνα Ντεμολλάι

Από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής της κλήθηκε να δώσει μία «μάχη» και στο τέλος να βγει νικήτρια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι η ίδια δηλώνει  μαχήτρια της ζωής, καθώς από πολύ μικρή ηλικία έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια της, έπειτα από πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Σε ηλικία 14 ετών κόλλησε τοξόπλασμα από μια γάτα κι έχασε την όρασή της από το αριστερό μου μάτι. Ήταν μία δύσκολη περίοδος για εκείνη, αφού τα δύο επόμενα χρόνια που ακολούθησαν βρισκόταν στο νοσοκομείο.

MasterChef 5 -Μαρίνα Ντεμολλάι

Αυτή η κατάσταση της στέρησε την εφηβεία, αλλά και τους φίλους τους. Οι θεράποντες ιατροί της είχαν συστήσει μία ειδική διατροφή όπου δεν έπρεπε να τρώει αλάτι αλλά και ζάχαρη.

Η έφηβη τότε Μαρίνα δεν κατάφερε να ελέγξει την επιθυμία της για γλυκά και αλμυρά με αποτέλεσμα να παχύνει φτάνοντας στο σημείο να ζυγίζει 120 κιλά.

Τα επόμενα χρόνια προσπάθησε να βρει μία διέξοδο και τα κατάφερε μπαίνοντας στην  εθνική ομάδα νεανίδων στο χάντμπολ όπου και πήρε αρκετές διακρίσεις.

Η αγάπη για τη μαγειρική και ο ερχομός των παιδιών της

Εκτός από την αγάπη της για τον  αθλητισμό, η Μαρίνα αγαπά πολύ την κουζίνα. Ξεκίνησε να μαγειρεύει στο σπίτι για τις αδελφές της , καθώς η μητέρα της εργαζόταν αρκετές ώρες.

Μεγαλώνοντας άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική για 9 ολόκληρα χρόνια. Έβαλε όμως μία άνω τελεία στη δουλεία της, όταν ήρθαν στη ζωή της τα δυο της παιδιά.

 

Η ίδια συνειδητοποίησε πόσο πολύ της λείπει η ένταση, όταν είναι μέσα σε μια κουζίνα και έτσι αποφάσισε να δηλώσει  συμμετοχή στο MasterChef 5. Γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει πίεση, ομαδικότητα αλλά και στόχος.

Πιστεύει πως για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις έναν στόχο πρέπει να κινηθείς στρατηγικά και να αφοσιωθείς σε αυτόν. Αναγνωρίζει στον εαυτό της, όσα χρειάζονται για να καταφέρει να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top