Φαίη Ξυλά: «Μπορεί να ερωτευόμουν νεότερο άνδρα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη»

Η συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός του «Έρωτας με διαφορά» στο «Τύπος TV»

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 5ο επεισόδιο της σειράς

Η Φαίη Ξυλά κάνει πολύ επιλεκτικές δουλειές γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια απείχε από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Όμως όταν πήρε στα χέρια της το σενάριο για τη σειρά του Star «Έρωτας με διαφορά» δεν μπορούσε να μην πει το «ναι»!

Δείτε ξανά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Star «Έρωτας με διαφορά»

Οι τηλεθεατές έχουν «αγκαλιάσει» τη νέα ρομαντική κομεντί, που προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 21.00, περιμένοντας να δουν πώς θα εξελιχθεί το love story της «Ζέτας» και του «Κωστή».

Φαίη Ξυλά-Βασίλης Μίχας: Όσα είπαν οι πρωταγωνιστές του «Έρωτας με διαφορά»

Φαίη Ξυλά

Εξώφυλλο στο περιοδικό «Τύπος TV» η πρωταγωνίστρια του «Έρωτας με διαφορά», Φαίη Ξυλά

Η ταλαντούχα ηθοποιός είναι πολύ χαρούμενη που το σήριαλ κατάφερε να ξεχωρίσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. «Νομίζω ότι σε μια εποχή με αρκετή απομόνωση και αποξένωση ο κόσμος έχει ανάγκη από μια ρομαντική κομεντί, που ξυπνάει κάτι ειλικρινές, τρυφερό, γλυκό, ανθρώπινο, συναισθηματικό αλλά και με χιούμορ. Πιστεύω ότι φέτος έχει μπει ξανά και αρκετά δυναμικά η μυθοπλασία και ελπίζω ότι θα συνεχίσει έτσι και καλύτερα τα επόμενα χρόνια».

Φαίη Ξυλά - Βασίλης Μίχας

Η Φαίη Ξυλά με το τηλεοπτικό της ταίρι Βασίλη Μίχα 

Η «Ζέτα» είναι full in love με τον «Κωστή» - κατά κόσμον- Βασίλη Μίχα με τον οποίο, όπως δηλώνει στη συνέντευξή της στο περιοδικό «Τύπος TV» και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου, από την πρώτη κιόλας ημέρα των γυρισμάτων είχαν πολύ καλή χημεία. 

Η συνέντευξη του Βασίλη Μίχα στο Star.gr: «Μου έχει συμβεί να έχω σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα!»

«Τον Βασίλη τον εκτιμώ, γιατί είναι επαγγελματίας, δουλεύει παρά πολύ είναι, συνεπής και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Στοιχεία απαραίτητα για έναν καλό ηθοποιό. Είναι πολύ ώριμος και υποκριτικά, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Επίσης, έχει χιούμορ και αυτό βοηθάει πολύ όταν ο όγκος της δουλειάς είναι μεγάλος. Ωραία χημεία είχαμε από την πρώτη μέρα. Είναι πολύ βασικό να υπάρχει καλή χημεία με τους συναδέλφους».

Η «Ζέτα» τόλμησε και άφησε τον εαυτό της να ερωτευτεί ένα νεότερο άνδρα. Άραγε πιστεύει πώς ένας τέτοιος έρωτας μπορεί να έχει μέλλον; «Καλό είναι η ερωτική σχέση να βασίζεται στην αγάπη, την ειλικρίνεια και τη συναισθηματική ωριμότητα. Τίποτα από αυτά δεν έχει να κάνει με την ηλικία» απαντά η πρωταγωνίστρια του «Έρωτας με διαφορά». 

Φαίη Ξυλά: «Είμαι ανοιχτή στον έρωτα όποτε κι αν έρθει!»

Άλλωστε έχει μάθει να μην αποκλείει τίποτα στη ζωή της, διότι, όπως λέει, η ζωή, είναι απρόβλεπτη, όπως και ο έρωτας, γι΄ αυτό και μπορεί να ερωτευτεί κι εκείνη έναν άνδρα πολύ νεότερό της.

Έρωτας με διαφορά: Φαίη Ξυλά - Βασίλης Μίχας

Δείτε όλα τα επεισόδια του  «Έρωτας με διαφορά»

Διαβάστε όλα τα τελευταία media νέα από το Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top