Βασίλης Μίχας: «Μου έχει συμβεί να έχω σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα!»

Ο καρδιοκατακτητής «Κωστής» του «Έρωτας με διαφορά» μίλησε στο star.gr

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε ο ταλαντούχος Βασίλης Μίχας στο star.gr

Από τα τέλη Ιανουαρίου έχει κάνεις τις καρδιές των Ελληνίδων τηλεθεατριών να χτυπούν πιο δυνατά κάθε Πέμπτη στις 21:00 μέσα από το «Έρωτας με διαφορά» του STAR.

Βασίλης Μίχας

Ο Βασίλης Μίχας είναι ο «Κωστής» στη σειρά «Έρωτας με διαφορά»

Ο «Κωστής», κατά κόσμον Βασίλης Μίχας, στη ρομαντική κομεντί του STAR έχει μάτια μόνο για τη «Ζέτα», την 39χρονη γυναίκα που ενσαρκώνει η Φαίη Ξυλά

Ποια είναι τα κοινά σημεία του Βασίλη με τον 24χρονο μπάρμαν; «Πιστεύω ότι έχω κοινά με τον Κωστή. Ίσως στην ωριμότητα για την ηλικία», εξομολογείται στο Star.gr. «Δεν είμαι καρδιοκατακτητής στον βαθμό που είναι ο Κωστής. Τον Κωστή τον κυνηγάνε παντού!», συμπληρώνει με χιούμορ. «Ο κόσμος δείχνει την αγάπη του, αλλά δεν έχω νιώσει περίεργα ή ότι κάτι δεν μπορώ να το διαχειριστώ», αποκαλύπτει για τα μηνύματα που του στέλνουν στα social media. 

Φαίη Ξυλά Βασίλης Μίχας

Η «χημεία» του Βασίλη Μίχα με τη Φαίη Ξυλά βγαίνει και στις μικρές μας οθόνες!

Φαίη Ξυλά: «Είμαι ανοιχτή στον έρωτα όποτε κι αν έρθει!»

«Με τη Φάιη Ξυλά έχουμε χημεία»

«Η Φαίη είναι εξαιρετική τη θαυμάζω πάρα πολύ, την εκτιμώ πάρα πολύ. Μέσα από αυτήν τη συνεργασία με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι υπήρξε χημεία και πιστεύω ότι βγαίνει κι αυτό προς τα έξω», δήλωσε για τη συνεργασία του με τη γνωστή ηθοποιό. 

Βασίλης Μίχας Φαίη Ξυλά Φιλί

Μια από τις σκηνές του πρώτου επεισοδίου του «Έρωτας με διαφορά», που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό

Φαίη Ξυλά-Βασίλης Μίχας: Όσα είπαν οι πρωταγωνιστές του «Έρωτας με διαφορά»

«Έχω πάρει στοιχεία από το μόντελινγκ πολλά. Κουβαλάω μέσα μου ό,τι κι αν έχω κάνει κι από τον αθλητισμό. Η εξοικείωση με την κάμερα με έχει βοηθήσει. Είμαι εξοικειωμένος με αυτά έχω μια εμπειρία, είναι κοντά», είπε αναφερόμενος στη μέχρι τώρα πορεία του στο μόντελινγκ αλλά και το ποδόσφαιρο. 

Βασίλης Μίχας Δημήτρης Καπετανάκος

Ο «Κωστής» με το αφεντικό του, τον «Χρήστο», που υποδύεται ο Δημήτρης Καπετανάκος

Μεγαλύτερο εμπόδιο στον έρωτά του με τη «Ζέτα» δεν είναι άλλος από τον «κολλητό» του, τον «Άρη» που υποδύεται ο Γιάννης Σίντος. «Ο κολλητός μου στη σειρά είναι ζηλιάρης, είναι κτητικούλης, με θέλει εκεί…», παραδέχεται, γελώντας.

Βασίλης Μίχας

«Έχω ζήσει έρωτα με διαφορά ηλικίας»

Όσον αφορά στη σχέση του με μια μεγαλύτερη ηλικιακά γυναίκα, στην πραγματική ζωή, ο Βασίλης δηλώνει: «Δεν έχω τέτοια κολλήματα στο κομμάτι των σχέσεων. Μου έχει συμβεί αλλά… cool, όχι στο πλαίσιο που συμβαίνει στη σειρά. Απλά υπήρξε διαφορά ηλικίας». 

Βασίλης Μίχας: «H ηλικία δεν χωράει στον έρωτα»

Κλείνοντας, με ένα μεγάλο χαμόγελο εξομολογείται ότι στην προσωπική του ζωή είναι μια χαρά, ενώ παραδέχεται ότι στο μέλλον θα ήθελε να κάνει μια μεγάλη οικογένεια.

Δείτε ξανά το 5ο επεισόδιο του «Έρωτας με διαφορά»

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «Έρωτας με διαφορά»

Κάμερα - Μοντάζ: Αmber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top