Elif: Ο Ταρίκ λέει στη Βιλντάν να συνεχίσει να δίνει τα χάπια στη Ματσιντέ

Καταιγιστικές εξελίξεις στο επεισόδιο της Παρασκευής στις 17.40 στο Star

Η Χουμεϊρά προσπαθεί να ξυπνήσει τη μητέρα της και εκείνη ανοίγει τα μάτια της. Η κατάσταση της οφείλεται σε παρενέργειες από τα νέα φάρμακα που παίρνει. Η Ζουλιντέ πηγαίνει στη γειτονιά που βρήκε τη Μελέκ και μια γυναίκα τη διαβεβαιώνει πως η Μελέκ είναι άκακη και έχει καλή καρδιά.  Η Ιντζί είναι λυπημένη και δεν τρώει τίποτα. Είναι θυμωμένη με την Τουλάι και τον Βεϊσέλ επειδή δεν την πιστεύουν.

Είναι σίγουρη πως η γυναίκα που είδε ήταν η Μελέκ.  Η Ζουλιντέ πηγαίνει στο μαγαζί και βλέπει την Ιντζί θλιμμένη και αμίλητη. Η Τουλάι εξηγεί στη Ζουλιντέ τι έχει συμβεί και όλη την ιστορία με το ατύχημα. Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στη Βιλντάν και ζητάει πληροφορίες για την κατάσταση της Ματσιντέ. Η Βιλντάν του λέει πως η γυναίκα με δυσκολία σηκώνει το κεφάλι της. Ο Ταρίκ χαίρεται και συμβουλεύει τη Βιλντάν να συνεχίσει να της δίνει τα χάπια.  Η Ζουλιντέ έχει πειστεί πως οι προθέσεις και οι πράξεις της Μελέκ είναι αγνές.

  Η Ιντζί συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Βεϊσέλ και την Τουλάι και τους ζητάει επιτακτικά να την πάνε να δει τη Μελέκ και την Ελίφ. Το ζευγάρι έρχεται σε δύσκολη θέση και δεν ξέρουν τι να της πουν…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα τελευταία media νέα από το Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top