Στέφανος Χίλας: Ο χωρισμός, τα όνειρα και το πρώτο 10άρι στο MasterChef 5

Όσα θέλετε να γνωρίζετε για τον 24χρονο διαγωνιζόμενο

Δείτε την οντισιόν του Στέφανου

To MasterChef έχει επιστρέψει για πέμπτη χρονιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Star.

Παίκτες και παίκτριες του διαγωνισμού μαγειρικής έχουν έναν στόχο… Να εντυπωσιάσουν τους τρεις κριτές και να κερδίσουν τον τίτλο του επόμενου ή της επόμενης MasterChef.

Στέφανος Χίλας

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Στέφανος Χίλας. Από τις οντισιόν κιόλας ο 24χρονος επίδοξος σεφ κατάφερε να «κερδίσει» τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και να περάσει απευθείας στο σπίτι παίρνοντας τρία... ναι.

MasterChef 5: Ο διαγωνιζόμενος που ενθουσίασε τους κριτές

Έχει καταφέρει να έρθει κοντά με κάποιους συμπαίκτες του, όπως με τη Μαρία Λαζαρίδου, ενώ με τον Ιωάννη Αυλωνίτη δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά, καθώς υπάρχει κόντρα μεταξύ τους.

MasterChef 5: Η κόντρα για τα μάτια μιας παίκτριας!

Λένε πως συνήθως ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη και βοηθά να πετύχεις ορισμένους από τους στόχους σου. Στην περίπτωση όμως του Στέφανου τα πράγματα κύλισαν αντίστροφα, μιας και μία σχέση που είχε στο παρελθόν θεωρεί πως στάθηκε εμπόδιο και δεν κατάφερε να προχωρήσει μπροστά στη ζωή του.

Η σχέση αυτή αποτελεί παρελθόν και μετά τον χωρισμό του ο νεαρός διαγωνιζόμενος αποφάσισε να κυνηγήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του.

Στέφανος Χίλας

Η αρχή έγινε από το MasterChef 5. Αποφάσισε να κάνει αίτηση και να στρέψει το ενδιαφέρον του στη μαγειρική, μιας και όπως ισχυρίζεται ο ίδιος είναι το μόνο πράγμα που δεν τον έχει προδώσει ποτέ.

Μάλιστα, όταν του ζητούν να περιγράψει τον εαυτό του δηλώνει ειλικρινής, δυναμικός και με το βλέμμα στραμμένο στους στόχους που βάζει.

Ένας από αυτούς τους στόχους του αυτή τη χρονική στιγμή είναι να κερδίσει τον τίτλο του MasterChef 5 και να καταφέρει να αφήσει το δικό του αποτύπωμα που αν μη τι άλλο θέλει να είναι πρωτοποριακό.

Ο Στέφανος Χίλας φαίνεται πως θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα, μιας και  οι κριτές δε δίστασαν έστω και εν μέσω της διαδικασίας με το πιάτο αντιγραφής να του δώσουν το πρώτο απόλυτο δεκάρι της φετινής χρονιάς.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top