Elif: Η Χουμεϊρά πανικοβάλλεται όταν πιάνει το κρύο χέρι της Ματσιντέ

Οι περιπέτειες της Elif συνεχίζονται και την Πέμπτη στις 17.40 στο Star

Η Ζουλιντέ επιστρέφει σπίτι με τον Εμιρχάν και συναντούν τον Σαφάκ. Εκείνος τους συνοδεύει και ο Εμιρχάν κρατάει το χέρι του και το χέρι της μητέρα τους. Μοιάζουν σαν οικογένεια. Η Παρλά ρωτάει τη Σουρεϊγιά για τα μελλοντικά της σχέδια.  Θέλει να μάθει πότε θα βρει δουλειά και θα φύγει από την έπαυλη. Η Σουρεϊγιά καταλαβαίνει πως οι ερωτήσεις της αποσκοπούν κάπου και δεν είναι τυχαίες.

 Δείτε το χθεσινό επεισόδιο της Ελίφ, όπως προβλήθηκε από την τηλεόραση του Star

Ο Ταρίκ προσπαθεί να εντοπίσει τη Μελέκ και θέλει να πεθάνει η Ματσιντέ πριν βρεθεί η μητέρα της Ελίφ. Τηλεφωνεί στη Βιλντάν και τη ρωτάει αν έδωσε τα χάπια στη Ματσιντέ. Η Βιλντάν του λέει πως δεν βρήκε ευκαιρία για να το κάνει και ο Ταρίκ την πιέζει. Θέλει να το κάνει όσο πιο σύντομα γίνεται. Η Βιλντάν πηγαίνει στο δωμάτιο της Ματσιντέ και εκείνη διαμαρτύρεται πως έχει πονοκέφαλο. Η Βιλντάν σκέφτεται να της δώσει ένα από τα δηλητηριώδη χάπια. Η Παρλά είναι με τη Χουμεϊρά και τη Σουρεϊγιά και λέει πως το βράδυ είναι καλεσμένη σε μια εκδήλωση και μπορεί να τη συνοδέψει ο Κερέμ. Προσπαθεί να κάνει τη Σουρεϊγιά να ζηλέψει. Η Ματσιντέ ζαλίζεται και η Βιλντάν τη βοηθάει. Η Χουμεϊρά καλεί τον γιατρό και εκείνος προτείνει να πάρει νέα φαρμακευτική αγωγή για την υψηλή πίεση.

Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να τον Ταρίκ για να της δώσει τα δηλητηριώδη χάπια. Η Ζουλιντέ θυμάται όσα της είπαν οι αστυνομικοί και σκέφτεται πως  ίσως η Μελέκ έχει ανάγκη από ιατρική παρακολούθηση σε κάποιο ίδρυμα.  Η Βιλντάν νιώθει απαίσια αλλά βρίσκει ευκαιρία και δίνει τα χάπια στη Ματσιντέ. Η Ζουλιντέ προσπαθεί να βρει τρόπο να βοηθήσει τη Μελέκ και πηγαίνει εκεί που τη συνάντησε για να πάρει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί. Η Ματσιντέ δεν ξυπνάει.  Η Χουμεϊρά πηγαίνει να δει τι συμβαίνει και όταν πιάνει το κρύο χέρι της πανικοβάλλεται…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα τελευταία media νέα από το Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top