Μάγκυ Ταμπακάκη: «To MasterChef 5 είναι γυναικεία υπόθεση»

Όσα δήλωσε η πρώην παίκτρια στη «Φωλιά των Κου Κου»

Η Μάγκυ Ταμπακάκη έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef 2, όπου και κατάφερε να ξεχωρίσει, φτάνοντας πολύ ψηλά στον διαγωνισμό μαγειρικής.

MasterChef 5: Τα «ναι» τελειώνουν! Τι θα δούμε τη Δευτέρα 1/2

Η Μάγκυ φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» και σχολιάζοντας τους συμμετέχοντες που μέχρι στιγμής έχουν περάσει, προέβλεψε πως το MasterChef 5 θα είναι γυναικεία υπόθεση.

Στη συνέχεια ανέφερε ποιες διαγωνιζόμενες έχει ξεχωρίσει: «Τρεις έχω ξεχωρίσει ιδιαίτερα, που μου αρέσουν πάρα πολύ. Είναι η Ηρώ, η κοπέλα από την Κρήτη, η Μαρίνα, επειδή ταυτίζομαι μαζί της και η Μαρία η Λαζαρίδου».

Η ταλαντούχα σεφ έδωσε τη δική της εξήγηση και για το γεγονός ότι στους προηγούμενους κύκλους, οι γυναίκες παρότι φτάνουν ψηλά στον διαγωνισμό, δεν καταφέρνουν τελικά να κόψουν πρώτες το νήμα.

MasterChef 5: Οι κριτές αποκαλύπτουν τι θα δούμε φέτος

«Το MasterChef δεν είναι μόνο αν είμαι καλός σε αυτό που μαγειρεύω. Είναι σίγουρα το κατά πόσο μπορώ να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου, το άγχος μου. Παίζει μεγάλο ρόλο. Μια γυναίκα που έχει πίσω της πολλά πράγματα να σκεφτεί, δεν έχει σίγουρα τόσο καθαρό μυαλό, όσο ένα αγόρι 25 χρονών που είναι εκεί, μαγειρεύει και δεν τον νοιάζει, γιατί δε θυσιάζει τίποτα στη ζωή του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top