Αποχώρησε από το Survivor η Κάτια Ταραμπανκό

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού και οι αλλαγές στις ομάδες

Αποχώρησε η Κάτια Ταραμπανκό από το Survivor μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και είχε πάει στο νοσοκομείο!

«Θέλω να σας πω πως η Κάτια Ταραμπανκό είναι καλά στην υγεία της παρόλα αυτά οι συνθήκες στο φετινό Survivor δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει. Όπως σας είχα ενημερώσει από την πρώτη ημέρα το φετινό Survivor είναι το πιο δύσκολο, το πιο σκληρό από όλα. Το έχετε ήδη νιώσει. Ζείτε καταστάσεις τις οποίες δεν έχει περάσει κανένας παίκτης του Survivor μέχρι τώρα και το γνωρίζετε πολύ καλά», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Ακόμα, ο παρουσιαστής επιφύλασσε μια έκπληξη στους παίκτες και τους ανακοίνωσε στο έκτακτο συμβούλιο της Κυριακής ότι οι ομάδες θα «χαλάσουν» και θα δημιουργηθούν νέες με αρχηγούς τον Τζέιμς Καφετζή και τον Γιώργο Κοψιδά. Έτσι, ο παρουσιαστής του Survivor σήκωσε τους δυο παίκτες και τους ανέθεσε ένα σημαντικό έργο!

«Με βάση τα στατιστικά εσείς οι δυο είστε οι πιο δυνατοί παίκτες μέχρι σήμερα των Μαχητών και των Διασήμων. Σε εσάς τους δύο, λοιπόν, θα πέσει το βάρος να επιλέξετε τους παίκτες για τις δύο νέες ομάδες» τόνισε ο Γιώργος Λιανός.
 

Διαβάστε όλες τς Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top