Γερμανού: «Βίσση – Βανδή είχαν συναντηθεί και το 2008»

Δεν ήταν το σωστό timing για να τα… βρούνε

Την… ιστορική συνύπαρξη της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή του Just th 2 of Us, που σήμανε και το τέλος της φημολογούμενης κόντρας τους, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται».

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι και στο παρελθόν οι δύο κυρίες του πενταγράμμου, που είχαν μονοπωλήσει τη showbiz με τη μεταξύ τους κόντρα για δεκαετίες, είχαν συναντηθεί και στο παρελθόν. 

Κι όμως! Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή έγιναν... εξώφυλλο στο TIME

«Είχαν μιλήσει μεταξύ τους για δέκα περίπου λεπτά και μάλιστα η Δέσποινα είχε πλησιάσει πολύ ευγενικά και είχε πει στην Άννα καλησπέρα και πόσο όμορφη είσαι κι η Άννα τη είπε κι εσύ», είπε η Ναταλία Γερμανού. 

Η συνάντηση είχε γίνει το 2008 στα παρασκήνια των Mad Video Music Awards, όμως δεν υπήρξε τότε καμία κοινή δήλωση που να επιβεβαιώνει τη συμφιλίωση των δύο κυριών. 

«Όλα αυτά τα χρόνια κόντρα με την έννοια ότι έχουν τσακωθεί, δεν έχει υπάρξει ποτέ. Δεν έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους βαριές κουβέντες και μάλιστα οφείλω να σας πω ότι υπήρξε άλλη μία συνάντησή τους το 2008, στην πρόβα τζενεράλε των Mad Video Music Awards. Είχαν μιλήσει μεταξύ τους για δέκα περίπου λεπτά . Τι σημαίνει όμως αυτό το μαγικό timing; Ίσως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή παρά το γεγονός ότι είχαν μιλήσει πολύ ωραία και γλυκά. Μετά υπήρχαν κάμερες έξω από τα βραβεία και ρώτησαν την Άννα για την Δέσποινα κι είχε πει είναι πολύ καλή και την εκτιμώ σαν τραγουδίστρια. Υπήρξαν κάποιες δηλώσεις εκατέρωθεν αλλά τόσο όσο», είπε η Ναταλία Γερμανού. 

Βίσση-Βανδή: Τα μηνύματα στο Instagram μετά την εμφάνισή τους

Τη δεκαετία του ’90, όταν η Δέσποινα Βανδή ξεκινούσε την καριέρα της άρχισε η έντονη φημολογία για την κόντρα της με την Άννα Βίσση, που έμελλε με το πέρασμα των χρόνων να πάρει θρυλικές διαστάσεις. 

Βίσση – Βανδή: Τέλος στην «κόντρα» των 90s με φιλί στο στόμα

Μάλιστα οι δύο πλευρές φρόντιζαν να συντηρούν τη φλόγα της ζωντανή, είτε με δεικτικές δηλώσεις από την πλευρά του Νίκου Καρβέλα, ο οποίος δήλωνε πως η Δέσποινα Βανδή αντιγράφει την Άννα Βίσση, είτε με διαρροές από συνεργάτες των δύο καλλιτεχνών. Ποτέ όμως οι δύο τραγουδίστριες δεν είχαν κάνει οποιαδήποτε αρνητική δήλωση η μία για την άλλη. 

Το πλήρωμα του χρόνου τελικά όμως έφτασε και η… «συνθηκολόγηση» υπεγράφη on air με ένα φιλί στο στόμα και με τις δύο τραγουδίστριες να σαρώνουν μαζί τη σκηνή. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top