Ο Γιώργος Σαμπάνης στο πρώτο «ΔΡΟΜΟΣ SUPERSTAR VOICES ONLINE CONCERT»

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 21:00

Γιώργος Σαμπάνης - Δρόμος 89.8

Από τη μονοτονία του σπιτιού μας, στην πιο hot συναυλία της χρονιάς, ένα… κλικ Δρόμος!

Μπορεί να περάσαμε από χίλια κύματα και η χρονιά που διανύουμε να παραμένει ταραγμένη σαν «Άγρια Θάλασσα», όμως ήρθε η στιγμή να πάμε κόντρα στον καιρό!

O ΔΡΟΜΟΣ 89.8, ο σταθμός που λατρεύει όσο τίποτα άλλο να μας ανεβάζει και να φέρνει πρώτος τα καλύτερα, ετοίμασε μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες…

Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, στις 21:00, ο Γιώργος Σαμπάνης «αράζει» με όλο του το μουσικό πλήρωμα στην «Ακτή Πειραιώς» και υπόσχεται να μας ταξιδέψει πίσω στα αγαπημένα μας Σαββατόβραδα, μέσα από ένα ανεπανάληπτο live streaming concert!  

«Να ζήσεις μην ξεχνάς» θα μας τραγουδήσει, μαζί με παλιές, αγαπημένες επιτυχίες, ο Γιώργος Σαμπάνης, υπενθυμίζοντας ότι η μουσική πάντα θα μας βοηθάει να «αποδράσουμε» και να νιώσουμε ζωντανοί, ακόμη και από το σαλόνι του σπιτιού μας!

Και όλα αυτά για καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό STEPS.

Κι αυτό είναι μόνο η αρχή του Δρόμου…

Από τα ΔΡΟΜΟΣ SUPERSTAR VOICES ONLINE CONCERT θα περάσουν σύντομα και άλλες super αγαπημένες ελληνικές φωνές, γι’ αυτό stay tuned…  

Εισιτήρια: 5 ευρώ 

Προπώληση εισιτηρίων:  VIVA.GR

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΚΟ STEPS

Ο οργανισμός STEPS προσεγγίζει ανθρώπους σε κατάσταση δρόμου, δίνοντάς τους παράλληλα πρόσβαση σε φαγητό, συμβουλευτική, ψυχαγωγία, πρώτες βοήθειες, ρουχισμό και ατομική υγιεινή. Στη συνέχεια στοχεύει στο να τους παρέχει χώρο σε διαμερίσματα με σκοπό την απόκτηση της ιδιωτικότητάς τους. Τέλος η ομάδα του STEPS προσπαθεί να δώσει τη δυνατότητα σε αυτούς ανθρώπους να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ή/και να εκπαιδευτούν ώστε να μπορούν να είναι αυτόνομοι.

Η ενεργή συμμετοχή του κάθε ένα από εμάς είναι μείζονος σημασίας για να μπορέσουμε όλοι μαζί να στηρίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Aν θέλετε να γίνετε μέρος της ομάδας του STEPS συμπληρώστε τη φόρμα εθελοντή που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του οργανισμού και ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Το Steps στηρίζεται αποκλειστικά σε οικονομικές εισφορές και δωρεές ιδιωτών. Μπορείτε να συνεισφέρετε άμεσα μέσω χρηματικής δωρεάς. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη ανάγκη ή project που θα θέλατε να στηρίξετε.

ΔΩΡΕΑ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
IBAN: GR9002604550000000200297176
STEPS ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
SWIFT: ERBKGRAA

Διεύθυνση Καταστήματος Τραπέζης: Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 39, 17123, Νέα Σμύρνη
Διεύθυνση Γραφείου Steps: Βερανζέρου 18, 10432, Αθήνα, Ελλάδα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top