Elif: Ο Τζαφέρ είναι αποφασισμένος να πάει την Ελίφ στην έπαυλη

Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Τετάρτης

Ο Γιουνούς παρατηρεί τη χαρούμενη Μπιρτσέ να βάζει τα προσωπικά της αντικείμενα στο γραφείο της και δείχνει να γοητεύεται. Ο Κερέμ κάνει διάφορες ερωτήσεις στον Γιουνούς για τον Ταρίκ.

Ο Γιουνούς του λέει πως ο Ταρίκ είναι σωστός επαγγελματίας και πάντα έρχεται στην ώρα του στο γραφείο. Αν και δεν τον συμπαθεί, ομολογεί πως θαυμάζει την επαγγελματική συνέπειά του. Η Λεμάν χαίρεται όταν μαθαίνει πως η Ζουλιντέ δεν εργάζεται πια στο μαγαζί της Τουλάι αλλά αυτό δεν της αρκεί, θέλει να τη διώξει από τη γειτονιά.

Ο Σαφάκ πηγαίνει από το μαγαζί να αφήσει ένα βιβλίο για τον Εμιρχάν στη Ζουλιντέ και η Τουλάι τον ενημερώνει πως δεν εργάζεται πια εκεί. Ο Ζαφέρ, ο μυστηριώδης άντρας, που είχε δει ο Κερέμ στο γραφείο του Ταρίκ, έρχεται ξανά στην εταιρία για να δει τον Ταρίκ. Ο Κερέμ τον βλέπει και του προτείνει να περιμένει στο δικό του γραφείο τον Ταρίκ. Ο Ζαφέρ διστάζει γιατί ο Ταρίκ τον είχε προειδοποιήσει σχετικά με τον Κερέμ. Θέλει να φύγει αλλά ο Κερέμ καταφέρνει να τον πάει στο γραφείο του και του κάνει διάφορες ερωτήσεις. Ένα τηλεφώνημα γλυτώνει τον Ζαφέρ από το να δώσει εξηγήσεις και λέγοντας πως συμβαίνει κάτι επείγον φεύγει, αφήνοντας πίσω του κάτι φακέλους για τον Ταρίκ.

Ο Κερέμ διαβάζει τους φακέλους και καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ με τον Ζαφέρ αγόρασαν μαζί γη. Ο Κερέμ το βρίσκει παράξενο και θέλει να μάθει το λόγο, που έγινε αυτή η επένδυση και γιατί δεν ανέφερε τίποτα ο Ταρίκ. Τηλεφωνεί στον Ταρίκ αλλά το τηλέφωνο του είναι κλειστό. Η Σέμα καλεί στην έπαυλη για να μιλήσει με τη Βιλντά και η Γιλντίζ τους ενημερώνει πως λείπει και δεν γνωρίζουν πότε θα επιστρέψει.

Η Σεμά και ο Τζαφέρ σκέφονται πως ίσως η Βιλντάν απολύθηκε και αν ισχύει αυτό τότε το κορίτσι θα μείνει για πολύ καιρό μαζί τους χωρίς να λαμβάνουν χρήματα. Αυτή η ιδέα δεν αρέσει καθόλου στον Τζαφέρ. Ο Τζαφέρ είναι αποφασισμένος να πάει την Ελίφ στην έπαυλη των Χακτανίρ αν δεν επικοινωνήσει μαζί τους η Βιλντάν. Η Ζουλιντέ έχει ανάγκη από νέα δουλειά και όταν κάποιος επικοινωνεί μαζί της για να πλέξει κάποια ρούχα η χαρά της είναι μεγάλη. Η Ελίφ ακούει τον Τζαφέρ και τη Σεμά να καταστρώνουν τα σχέδια τους και χαίρεται με την προοπτική να επιστρέψει στην έπαυλη. Ο Κερέμ επιστρέφει σπίτι και ακούει τα γέλια της αδελφής του. Ρωτάει τη Γιλντίζ τι είναι αυτό, που κάνει τόσο χαρούμενη την αδελφή του και εκείνη του λέει πως ο Ταρίκ της χάρισε μια κούνια για το μωρό. Ο Κερέμ και η Ματσιντέ δεν μπορούν να χαρούν όπως η Χουμεϊρά γιατί και οι δύο υποψιάζονται τον Ταρίκ. Ο Κερέμ πηγαίνει στο γραφείο για να μιλήσει με τον Ταρίκ και τον ρωτάει για τη γη που αγόρασε με τον Ζαφέρ. Ο Ταρίκ του λέει πως αυτό είναι μια έκπληξη για τη Χουμεϊρά και πως είναι μια επένδυση για το μέλλον του μωρού, που πρόκειται να αποκτήσουν. Ο Ταρίκ ζητάει από τον Κερέμ να μην πει τίποτα στη Χουμεϊρά. Ο Κερέμ συμφωνεί αλλά παραμένει σκεφτικός…

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top