«Δεν μπορώ να συγκριθώ με τη Ναταλία Γερμανού»

«Δε συγκρίνομαι με μία από τις μεγαλύτερες παρουσιάστριες της Ελλάδας»

Βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Η Μαντώ Γαστεράτου εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της αν πιστεύει ότι τίθεται θέμα σύγκρισης με τη Ναταλία Γερμανού λόγω της εκπομπής Mega Star.

Μαντώ Γαστεράτου θέμα σύγκρισης με τη Ναταλία Γερμανού  εκπομπής Mega Star

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση όταν σου πρότειναν την παρουσίαση του Mega Star; Πρόκειται για μια θρυλική εκπομπή της μικρής οθόνης…

Ήμουν στη Λεωφόρο Κηφισίας, γυρνούσα από το ραδιόφωνο, με πήρε μια αγαπημένη φίλη και συντελεστής της εκπομπής και μου ανακοίνωσε ότι έχουν να μου προτείνουν ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ που θεωρούσαν ότι θα μου ταίριαζε πολύ. Όταν μου είπε το Mega Star άρχισα να ουρλιάζω και να της ζητάω να μου το ξαναπεί. Είναι μια εκπομπή που αγαπούσα, αγαπώ και θεωρώ ότι είναι πολύ τιμητικό αυτό για μένα. Νιώθω τυχερή.

«Mega Star»: Ποιος θα είναι ο συμπαρουσιαστής της Μαντώς Γαστεράτου;

Είναι ρίσκο για σένα το να το κάνεις δικό σου, καθώς έχει συνδεθεί με τη Ναταλία Γερμανού;

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, δεν μπορώ να συγκριθώ με μία από τις μεγαλύτερες παρουσιάστριες της Ελλάδας. Την αγαπώ, την εκτιμώ, τη θαυμάζω, έχει γράψει τη  δική της ιστορία, με χρυσά γράμματα όχι μόνο στις εκπομπές, αλλά και στο μουσικό στερέωμα. Από το Mega Star πέρασαν πολλές παρουσιάστριες, που το έκαναν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Αυτό θα προσπαθήσω κι εγώ, βάζοντας τη δική μου πινελιά σε αυτό το πρότζεκτ.

Γαστεράτου Γερμανού mega star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top