Elif: Η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο και δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της

Δείτε νέο επεισόδιο της Ελίφ την Παρασκευή στις 17:30 στο STAR

Η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο και δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της. Η Ματσιντέ κι ο Μουσταφά φτάνουν στο νοσοκομείο. Η νοσοκόμα τους οδηγεί στο δωμάτιο της Ελίφ, αλλά η μικρούλα δεν είναι εκεί. Η Ματσιντέ κι ο Μουσταφά σοκάρονται. Η Ματσιντέ πιστεύει πως κάποιος άλλος πήρε την Ελίφ.

Όταν ο Ταρίκ και οι άντρες του φτάνουν στο νοσοκομείο, ούτε εκείνοι βρίσκουν την Ελίφ. Ο Ταρίκ φοβάται πως η Ματσιντέ βρήκε πρώτη την Ελίφ, αλλά στη συνέχεια καταλαβαίνει πως κι εκείνη βρίσκεται στην ίδια θέση. Ο Ταρίκ διατάζει τους άντρες του να ελέγξουν τις κάμερες ασφαλείας.

Το ίδιο κάνει και ο Μουσταφά αλλά ο προϊστάμενος της ασφάλειας τον ενημερώνει πως υπάρχει τεχνικό θέμα και δεν έχουν γίνει καταγραφές. Ο Μουσταφά φεύγει χωρίς να καταφέρει κάτι αλλά πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Ταρίκ και οι άντρες του, οι οποίοι έχουν ήδη το υλικό στα χέρια τους.

Αποδεικνύεται πως αυτός που πήρε την Ελίφ δεν είναι άλλος από τον Τζαφέρ κι ο Ταρίκ διατάζει τους άντρες του να τον βρουν.

Η Ζουλιντέ αν κι έχει ακούει τη συζήτηση της Λεμάν με την Τουλάι κάνει πως δεν ξέρει τίποτα. Είναι όμως πολύ στενοχωρημένη.

Ο Τζαφέρ φτάνει σπίτι του με την Ελίφ, η οποία εξακολουθεί να μην έχει τις αισθήσεις της. Ο Τζαφέρ λέει στη Σεμά όλα όσα είδε στο νοσοκομείο, δηλαδή πως είδε τη Ματσιντέ Χακτανίρ και τον γαμπρό της. Ο Τζαφέρ είναι σίγουρος τώρα ότι η Ελίφ είναι πιο πολύτιμη από ό,τι είχαν φανταστεί. Επίσης, ο Τζαφέρ λέει στη Σεμά πως έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως ο Ταρίκ κρυβόταν από την πεθερά του.

Ο Τζαφέρ και η Σεμά είναι σίγουροι πως θα βγάλουν πολλά χρήματα από αυτή την υπόθεση.  Η Σεμά όμως από την άλλη φοβάται γιατί πιστεύει πως ο Ταρίκ ή η Ματσιντέ θα βρουν την Ελίφ και θα κινδυνέψουν. Ο Τζαφέρ της απαντάει πως όταν δει τα χρήματα, που θα βγάλουν, θα σταματήσει να φοβάται.

Η Ζουλιντέ συναντάει τον Σαφάκ έξω από το μαγαζί της Τουλάι. Η Λεμάν παρακολουθεί τη Ζουλιντέ, τον Σαφάκ, την Τουλάι, τον Εμιρχαν και την Ιντζί από το παράθυρό της.

Η Ματσιντέ είναι σκεφτική, κάτι την ενοχλεί στη συμπεριφορά του Ταρίκ και υποψιάζεται πως έχει σχέση με την εξαφάνιση της Ελίφ.

Ο Κερέμ έχει μια συνάντηση με τον Ταρίκ κι εκπροσώπους άλλων εταιριών αλλά ο Ταρίκ δεν εμφανίζεται. Παρά την απουσία του Ταρίκ, ο Κερέμ κλείνει τη συμφωνία…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top