Άση Μπήλιου: Σε ποιους αλλάζει η ζωή με τον Κρόνο στον Υδροχόο;

Η αγαπημένη αστρολόγος μίλησε στο star.gr για το νέο της site, asibiliou.gr

Ο Κρόνος πέρασε στον Υδροχόο από το πρωί της 17ης Δεκεμβρίου του 2020 και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 7 Μαρτίου του 2023. 

Τα τελευταία τρία χρόνια ο Κρόνος βρισκόταν στον Αιγόκερω. Αυτή η αλλαγή της θέσης του θα επηρεάσει όλα τα ζώδια, αφού περνάμε σε μία νέα εποχή, εκείνη του Υδροχόου, που συμβολίζει την εξέλιξη!

Η Άση Μπήλιου μίλησε στο star.gr μέσω Skype για τη νέα περίοδο που μόλις ξεκίνησε και εξήγησε ποιους θα επηρεάσει περισσότερo η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο. 

«Όσοι έχουν γεννηθεί από το 1991 μέχρι το 1994, δηλαδή όσοι είναι από 28 μέχρι 30 ετών, βρίσκονται σε μία διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην ανεμελιά, στην παιδικότητα και την ωριμότητα! Εκεί ξεκαθαρίζουν πολλά πράγματα μέσα μας σε σχέση με το τι θέλουμε να κάνουμε, που πάμε, είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά. Είναι ένα πολύ κομβικό σημείο στη ζωή μας.

Η πρόοδος στη ζωή μας δεν επιτυγχάνεται στα εύκολα. Όταν περνάμε δύσκολα ψάχνουμε μέσα μας. Εκεί συντελείται και το θαύμα γιατί προοδεύουμε, εξελισσόμαστε. Η δυσκολία φέρνει την πρόοδο και την εξέλιξη», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για κάθε ζώδιο

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Άσης Μπήλιου: «Το asibiliou.gr είναι η εξέλιξή μου»

Αλλαγές, όμως, έκανε και η ίδια η Άση Μπήλιου στη ζωή της, αφού από τον περασμένο Αύγουστο έχει βγει στον αέρα το δικό της αστρολογικό site, το asibiliou.gr! Εκεί διαβάζουμε τα πάντα γύρω από την αστρολογία! Υπάρχουν καθημερινά οι αστρολογικές της προβλέψεις για κάθε ζώδιο αναλυτικά, οι αλλαγές στο πλανητικό σύστημα, αλλά και θέματα ψυχολογίας!

Το νέο της εγχείρημα αποτελούσε για εκείνη ένα όνειρο χρόνων, το οποίο επιτεύχθηκε μέσα στην καραντίνα, όπως μας λέει:

«Αυτός ο εγκλεισμός, αυτή η καραντίνα, μου έδωσε χρόνο για να ασχοληθώ με ένα τόσο απαιτητικό project, όπως είναι η δημιουργία του site μου. Η καραντίνα ήταν για μένα ένας εγκλωβισμός, γιατί καλώς ή κακώς ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, οπότε δεν μπορούσα να βγω καθόλου.

Έτσι, μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω αυτό που οραματιζόμουν χρόνια! Είμαι ένας άνθρωπος που το βλέμμα του είναι πάντα στραμμένο στο μέλλον. Πιστεύω πάρα πολύ στην εξέλιξη της τεχνολογίας και του διαδικτύου.

Το site ακόμα είναι σε αρχική μορφή, στην πορεία θα μπουν κι άλλα πράγματα και σίγουρα θα κάνω χρήση των τεχνολογιών που υπάρχουν για να μπορεί ο καθένας να βγάζει τον χάρτη του, να βλέπει τι γίνεται με τις εξελίξεις της ζωής του… Το asibiliou.gr για μένα είναι το δικό μου βήμα προς τα μπροστά!».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top