GNTM 3: Η Μαριαγάπη αποχώρησε και ο Αιμιλιάνο ξέσπασε σε κλάματα

Το αποχαιρετιστήριο φιλί του ζευγαριού

Η Μαριαγάπη έφτασε πολύ κοντά στην πηγή, αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό, αφού αποχώρησε πριν τον φετινό ημιτελικό. Όπως είπε η  Βίκυ Καγιά λύγισε υπό το βάρος του άγχους και μοιραία έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του GNTM 3.

Το νεαρό μοντέλο ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα των αποτελεσμάτων και οι συμπαίκτες της έσπευσαν να την πάρουν αγκαλιά.

Αιμιλιάνο

Δεν ήταν όμως μόνο εκείνη που στεναχωρήθηκε για την αποχώρησή της, αφού ο Αιμιλιάνο όσο και να προσπάθησε δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκρυά του.

GNTM 3: Ο Αιμιλιάνο παραδέχτηκε τη σχέση του με τη Μαριαγάπη

Αιμιλιάνο - Μαριαγάπη

«Κάνω υπομονή. Εντάξει; Αυτή τη στιγμή φοβόμασταν όλοι. Εμείς δηλαδή, εμείς οι δύο», της ψιθύρισε παίρνοντάς την αγκαλιά.

GNTM - Ο Γιώργος Καράβας έκανε τον Αιμιλιάνο να ζηλέψει: «Πολύ αέρα πήρε»

Λίγα λεπτά αργότερα με τρεμάμενη φωνή δήλωσε on camera: «Το μόνο πράγμα που με παρηγορεί αυτή τη στιγμή είναι πως έχει μείνει λίγο ακόμα για τον τελικό. Αυτή τη φορά έχω πεισμώσει διπλά και δε θα φύγω από εδώ με άδεια χέρια».

Μαριαγάπη

«Το καλό που σου θέλω είναι να φτάσεις στον τελικό και να κερδίσεις» του είπε η Μαριαγάπη προσθέτοντας: «Πολλές φορές είχα κάνει εικόνα στο μυαλό μου εμένα κι εκείνον στον τελικό. Εύχομαι να μην ακούσω πως την επόμενη εβδομάδα φεύγει εκείνος. Θα τρελαθώ.»

 GNTM 3: Μαριαγάπη - Αιμιλιάνο

Επιστρέφοντας στο σπίτι για να ετοιμάσει τη βαλίτσα της, ο Αιμιλιάνο δεν την άφησε από τα μάτια αλλά και από την αγκαλιά του. Μάλιστα, της χάρισε μία από τις καλύτερες φωτογραφίες που είχε στον διαγωνισμό, γιατί όπως είπε έπαιξε ρόλο στο να κερδίσει τη συγκεκριμένη δοκιμασία.

 GNTM 3: Μαριαγάπη - Αιμιλιάνο

«Να προσέχεις. Θα τα πούμε έξω», είπε ο ένας στον άλλο. Μαριαγάπη και Αιμιλιάνο δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους, ενώ το νεαρό μοντέλο της έδωσε ένα πολύ τρυφερό αποχαιρετιστήριο φιλί.

«Εννοείται πως δεν τελειώνει τίποτα.Ούτε το modelling, ούτε η σχέση», πρόσθεσε η Μαριαγάπη την ώρα που η πόρτα του GNTM 3 έκλεινε για εκείνη.


Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top