«Είχα πιαστεί αιχμάλωτος στο Ιράκ»: Η άγνωστη ιστορία του Σπύρου Λάμπρου

Όσα είπε ο δημοσιογράφος του STAR στο «Happy Day»

Τον βλέπουμε κάθε σαββατοκύριακο να παρουσιάζει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, ενώ τις καθημερινές ενισχύει με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του το δελτίο με τη δημοσιογράφο και διευθύντρια ειδήσεων του STAR, Μάρα Ζαχαρέα

Σπ. Λάμπρου: Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στο δελτίο Σαββατοκύριακου του Star

Ο έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος Σπύρος Λάμπρου, μίλησε στο «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου για τη μεταγραφή του στο STAR, την οικογένειά του αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έζησε ως πολεμικός ανταποκριτής.

«Προσπαθώ να διαβάζω το autocue, αλλά ξεφεύγω λόγω ρεπορτάζ. Είμαι πρώτα ρεπόρτερ και μετά παρουσιαστής. Φεύγοντας από τον Alpha δεν είχα να πω κάτι αρνητικό. Κάνω ένα τεράστιο λάθος, πρώτα δέχομαι τη δουλειά και μετά συζητάω για τα λεφτά», είπε αρχικά.

«Την πρώτη μέρα που έκανα δελτίο είχε δύσκολη επικαιρότητα. Αν δεν ήμουν ρεπόρτερ δε θα τα έβγαζα πέρα. Τη Μάρα Ζαχαρέα τη θαύμαζα επί Mega. Το Star είναι ένα καλοκουρδισμένο ρολόι και έχει μια πολύ καλή μαέστρο, τη Μάρα Ζαχαρέα», αποκάλυψε για τη συνεργασία με τη διευθύντρια ειδήσεων του καναλιού.

Στη συνέχεια μίλησε πρώτη φορά για ένα δυσάρεστο συμβάν που έζησε όντας πολεμικός ανταποκριτής: «Το μεγαλύτερο σοκ σε ρεπορτάζ ήταν στο κύμα των προσφύγων, έμενα μαζί τους σε σκηνές στο Ιράκ. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν με είχαν πιάσει αιχμάλωτο σε αποστολή, με έδεσαν και με κατηγόρησαν για εσχάτη προδοσία. Ευτυχώς μετά από ώρες μας άφησαν ελεύθερους», είπε.

Ζαχαρέα - Λάμπρου - Μακρή: Στα παρασκήνια της φωτογράφησης για το δελτίο

Κλείνοντας, αναφέρθηκε τόσο στην εννιάχρονη κόρη του όσο και στον έξι ετών γιο του που… απαξιώνουν όσο κανείς άλλος τη δουλειά του. «Η κόρη μου δεν έλεγε ότι δουλεύω στην τηλεόραση. Την ενοχλούσε το γεγονός ότι έλειπα τόσες ώρες!», είπε με χιούμορ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top