Ζαχαρέα - Λάμπρου - Μακρή: Στα παρασκήνια της φωτογράφησης για το δελτίο

Τι είπαν στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Η μάχη της ενημέρωσης για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει στο Star, με τη Διευθύντρια Ειδήσεων του σταθμού, Μάρα Ζαχαρέα, να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19.50.

Μάρα Ζαχαρέα

Η δυνατή ομάδα της Ενημέρωσης του Star, -η Μάρα Ζαχαρέα, ο Σπύρος Λάμπρου και η Κάτια Μακρή-, βρέθηκε στο στούντιο για τη φωτογράφηση των δελτίων ειδήσεων, πόζαρε στον φακό της φωτογράφου, Ολυμπίας Κρασαγάκη και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Πρεμιέρα έκανε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Η Μάρα Ζαχαρέα καλωσόρισε στη μεγάλη οικογένεια του Star τον Σπύρο Λάμπρου: «Είναι δημοσιογράφος με δ κεφαλαίο και μετά παρουσιαστής. Εγώ εκεί δίνω το βάρος, στο ότι είναι δημοσιογράφος και εύχομαι στον Σπύρο, σε εσάς, σε εμένα καλή σεζόν και υγεία!»

Ο Σπύρος Λάμπρου θα ενισχύσει τους τομείς του ελεύθερου και κοινωνικού ρεπορτάζ, στους οποίους το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα. Παράλληλα, θα παρουσιάζει τα Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου από το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 19:50.

Η πρώτη φωτογραφία της Μάρας Ζαχαρέα με τον Σπύρο Λάμπρου στο Star

«Καλή σεζόν να έχουμε! Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που έρχομαι στην μεγάλη οικογένεια του Star. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, το ξέρει η διευθύντριά μου! Είμαι αισιόδοξος και έτσι θετικά και πάντα με αλήθειες θα μεταφέρουμε τις ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Τη Μάρα την ξέρω πολλά χρόνια. Είμαι ευτυχής που έχω διευθύντρια μία πολύ σπουδαία ρεπόρτερ. Νιώθω μεγάλη σιγουριά με τη Μάρα δίπλα μου, ακούω πάντα τις συμβουλές της. Είναι ένας πολύ χαλαρός άνθρωπος και το τεράστιο χάρισμα που έχει είναι ότι εκτός του ότι μεταφέρει τις ειδήσεις αντικειμενικά, σου απομακρύνει και κάθε είδους άγχους», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Λάμπρου.

Σπύρος Λάμπρου

Μάρα Ζαχαρέα: Backstage από τη φωτογράφηση που έκανε για το δελτίο Ειδήσεων

Η Κάτια Μακρή έχει αναλάβει την παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων στις 15:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή. Έχοντας μεγάλη πείρα στο πολιτικό ρεπορτάζ σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς η αρχισυντάκτρια του πολιτικού και οικονομικού τμήματος του Star δοκιμάζεται σε ένα νέο ρόλο, δίνοντας ειδικό δημοσιογραφικό βάρος στο μεσημεριανό δελτίο.

«Ξεκινάμε πολύ δυναμικά και ευχόμαστε να είναι μία πάρα πολύ καλή χρονιά και για το Star και για όλους μας. Ευχόμαστε εμείς σαν ειδησεογραφικός τομέας να έχουμε καλές ειδήσεις για τον κόσμο. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Νομίζω ότι οι τηλεθεατές το ξέρουν αυτό από το Star, το εμπιστεύονται. Θα δώσουμε παραπάνω από το 100% του εαυτού μας», τόνισε η Κάτια Μακρή.

Κάτια Μακρή

Το έμπειρο δημοσιογραφικό επιτελείο, οι συντελεστές και οι τεχνικοί, επέστρεψαν στις θέσεις τους για να δώσουν και φέτος τον καλύτερό τους εαυτό, σε μια δύσκολη χρονιά επικαιρότητας, με τα ελληνοτουρκικά και την πανδημία να κυριαρχούν.

Στόχος όλων των ανθρώπων του ενημερωτικού τομέα του Star είναι η παρουσίαση και ο σχολιασμός της επικαιρότητας, με σφαιρική, ψύχραιμη και αντικειμενική προσέγγιση, βασισμένη σε έγκυρα ρεπορτάζ και αναλύσεις, για όλες τις πολιτικές, οικονομικές, και γεωπολιτικές εξελίξεις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top