Η πρώτη φωτογραφία της Μάρας Ζαχαρέα με τον Σπύρο Λάμπρου στο Star

Backstage στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του τρέιλερ στο control των ειδήσεων

 Δείτε το τρέιλερ των ειδήσεων του Star με κεντρικό μήνυμα «ειδήσεις πρόσωπο με πρόσωπο»

Η δυνατή δημοσιογραφική ομάδα του Star ανανεώθηκε και θα βρίσκεται σύσσωμη στις επάλξεις της ενημέρωσης από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου με εκπλήξεις και ανατροπές.

Η Διευθύντρια Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Μάρα Ζαχαρέα, καλωσόρισε τον δημοσιογράφο Σπύρο Λάμπρου στην οικογένεια του Star.

Μάρα Ζαχαρέα - Σπύρος Λάμπρου

Backstage στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του τρέιλερ στο control των ειδήσεων / Η Μάρα Ζαχαρέα συναντήθηκε με τον Σπύρο Λάμπρου

Τη Δευτέρα στις 7 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star στις 19.50. Στο τιμόνι θα βρίσκεται, όπως πάντα, η Διευθύντρια Ειδήσεων Μάρα Ζαχαρέα.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου από τις 12 Σεπτεμβρίου παρουσιαστής θα είναι ο πολύπειρος δημοσιογράφος Σπύρος Λάμπρου. Στις 19.50 κάθε Σάββατο και Κυριακή, ο Σπύρος Λάμπρου έχοντας καλύψει από τον πόλεμο στο Ιράκ μέχρι τις φωτιές στο Μάτι θα βάλει τη δική του σφραγίδα στην ενημέρωση του Star.

Σπύρος Λάμπρου

Πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου το Κεντρικό Δελτίων Ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα

Σπύρος Λάμπρου

Σπύρος Λάμπρου

Ανατροπή και στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στις 15.00 από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. Την παρουσίαση αναλαμβάνει η γνωστή δημοσιογράφος και πολιτική αναλύτρια Κάτια Μακρή. Έχοντας μεγάλη πείρα στο πολιτικό ρεπορτάζ σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς η αρχισυντάκτρια του πολιτικού και οικονομικού τμήματος του Star είναι έτοιμη να δοκιμαστεί σε ένα νέο ρόλο, δίνοντας ειδικό δημοσιογραφικό βάρος στο μεσημεριανό δελτίο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top