Shopping Star: Αυτό είναι το θέμα της νέας εβδομάδας

Η μάχη του στυλ αρχίζει!

Το αγαπημένο παιχνίδι μόδας όλων των γυναικών, Shopping Star, έχει επιστρέψει για 5η χρονιά επιτυχίας στην οθόνη του Star! 

Στο «τιμόνι» της παρουσίασης του Shopping Star η «ειδικός μόδας», Βίκυ Καγιά. Μία από τις ωραιότερες και διασημότερες Ελληνίδες, που έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και η αγάπη της και το πάθος της για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 25 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο.  

Βίκυ Καγιά Shopping Star θέμα εβδομάδας

Στον σχολιασμό, o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, που με τα απίθανα σχόλια, δίνει τη δική του ξεχωριστή, αστεία, διάθεση στην εκπομπή.

«Shopping Star» της 11ης εβδομάδας της 5ης σεζόν, αναδείχθηκε η 58χρονη Μαίρη, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ! 

Shopping Star Μαίρη Καγιά

Τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στις 15:50, θα γνωρίσουμε τις 5 παίκτριες της 12ης εβδομάδας,  για την 5η σεζόν του Shopping Star!

-    Η 22χρονη Φατμέ, φοιτήτρια 
-    Η 43χρονη Σαβίνα, βιολόγος 
-    Η 22χρονη Μαριφένεια, φοιτήτρια
-    Η 52χρονη Μαρία, ιδιωτική υπάλληλος 
-    Η 28χρονη Ιωάννα, τηλεφωνήτρια 

 
Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ, θα δώσουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν» είναι: «Νύφη στον γάμο της χρονιάς»

Shopping Star Βίκυ Καγιά θέμα εβδομάδας νικήτρια εβδομάδας

Ποια θα στεφθεί… Shopping Star; Γυναίκες στα πρόθυρα… «Shopping Star»! Η μάχη του στυλ συνεχίζεται!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Shopping Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top